ELDEN RING: Μην χάσετε το επικό gameplay trailer 15 λεπτών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια αναλυτική ματιά στο πόνημα της FromSoftware
04 Νοεμβρίου 2021 16:11
ELDEN RING: Μην χάσετε το επικό gameplay trailer 15 λεπτών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης FromSoftware έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια αναλυτική gameplay παρουσίαση του Elden Ring. Συγκεκριμένα, το preview έχει διάρκεια 15 λεπτά και χαρίζει μια πρώτη και συνάμα χορταστική ματιά σε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, με τους developers να εξηγούν όσα βλέπουμε.

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να δείτε μάχες με bosses, περιήγηση στα περιβάλλοντα, το άλογο, νέα NPCs, τον τρόπο λειτουργίας του χάρτη, τα online χαρακτηριστικά, το stealth καθώς και πολλούς άλλους μηχανισμούς του τίτλου.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τη νέα επική περιπέτεια που ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro. Συγκεκριμένα, ο αινιγματικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Μάλιστα, το Elden Ring υπόσχεται κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ σε παιχνίδι της FromSoftware. Ο κόσμος του απαρτίζεται από γιγαντιαία περιβάλλοντα που κόβουν την ανάσα και ενώνονται αβίαστα με Dungeons, ενώ θα μπορούμε να ταξιδέψουμε και να περιηγηθούμε σε αυτόν με τα πόδια ή χρησιμοποιώντας άλογο, μόνοι ή και με άλλους παίκτες online. Το παιχνίδι θα έχει δυναμικό σύστημα καιρού και δυναμικό κύκλο ημέρας-νύχτας. Συγχρόνως, θα υπάρχει τεράστια ποικιλία όπλων, μαγειών και stealth επιλογών, για μοναδική προσέγγιση κάθε μάχης.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Elden Ring ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η ομάδα άλλαξε τα πλάνα της και πλέον το παιχνίδι αναμένεται για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.