Το νέο trailer του Final Fantasy VII: the First Soldier μάς παρουσιάζει τα classes του παιχνιδιού

Έρχεται το 2021 για τις mobile συσκευές
03 Οκτωβρίου 2021 14:03
Το νέο trailer του Final Fantasy VII: the First Soldier μάς παρουσιάζει τα classes του παιχνιδιού

Κατά τη διάρκεια του ειδικού πάνελ στο Tokyo Game Show, η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το Final Fantasy VII: the First Soldier, το οποίο μας δίνει μια καλύτερη ματιά στους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Το trailer ξεκινάει να μας εξηγεί την ιστορία 30 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Final Fantasy VII, όπου η Shinra είχε ξεκινήσει το “project 0” για να δημιουργήσει μία elite force ομάδα. 12 Χρόνια μετά, οι πρώτοι Soldiers εμφανίζονται με ειδικές ικανότητες και είναι αυτοί που ο παίκτης θα μπορεί να διαλέξει για να παίξει το παιχνίδι.

Σε αυτόν τον τίτλο, θα μπορείτε να κάνετε mount chocobos ή και μηχανές για πιο γρήγορο travel μέσα στο χάρη, ενώ θα συναντήσετε και αρκετά γνώριμες τοποθεσίες του FFVII, όπως είναι η εκκλησία που πήγαινε η Aerith. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε Warrior για γρήγορο melee dps, σε Sorcerer με μαγικά spells, σε Monk που κάνει μεγάλο damage στους εχθρούς με τις μπουνιές του, σε Ninja με ένα μεγάλο shuriken για main όπλο, καθώς και σε Ranger με daggers ή sniper rifle για damage εξ αποστάσεως.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Final Fantasy VII: the First Soldier είναι ένα battle royale παιχνίδι που τοποθετείται στην Midgar και λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα του FFVII.

Το Final Fantasy VII: The First Soldier αναμένεται για mobile συσκευές μέσα στη χρονιά. Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.