Το multiplayer παιχνίδι της Naughty Dog θα είναι The Last of Us και εξαιρετικά φιλόδοξο

Νέες δηλώσεις από την ομάδα
27 Σεπτεμβρίου 2021 12:06
Το multiplayer παιχνίδι της Naughty Dog θα είναι The Last of Us και εξαιρετικά φιλόδοξο

Όπως σας ενημερώσαμε, πρόσφατα το PlayStation έφερε και στην ευρωπαϊκή αγορά δύο κιθάρες βασισμένες στο The Last of Us Part II, ενώ κι άλλα καλούδια θα έρθουν στα ράφια των καταστημάτων. Όλα αυτά συμβαίνουν στο πλαίσιο των εορτασμών του The Last of Us Day 2021, με τη Naughty Dog να αναρτά τώρα και ένα ειδικό μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Μέσα από αυτό μάθαμε μάλιστα και μερικές λεπτομέρειες για το μέλλον του franchise. Συγκεκριμένα, το στούντιο πρακτικά επιβεβαιώνει πως το multiplayer παιχνίδι που ξέρουμε ότι ετοιμάζει, θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του The Last of Us.

Οι εικασίες της κοινότητας φαίνεται πως ήταν σωστές, λοιπόν, και το Factions mode που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μαζί με το The Last of Us Part II εξελίχθηκε σε αυτόνομο project. Το αξιοσημείωτο είναι πως η κλίμακά του πρέπει να μεγάλωσε σημαντικά, αφού η Naughty Dog το χαρακτηρίζει ως “φιλόδοξο”. Τέλος, το στούντιο ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί όταν είναι πραγματικά έτοιμο, ζητώντας από τους παίκτες να είναι υπομονετικοί.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την ανάρτηση της Naughty Dog στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Τι κάνετε τώρα με το The Last of Us;

Εν ολίγοις, εργαζόμαστε σε αυτό. Βλέπουμε τα σχόλια της κοινότητας και πως πολλοί από εσάς ζητάτε το multiplayer και θέλετε ενημερώσεις. Προς το παρόν, θα πούμε ότι αγαπάμε αυτό που αναπτύσσει η ομάδα και θέλουμε να τους δώσουμε χρόνο να ετοιμάσουν το φιλόδοξο project τους. Θα αποκαλύψουμε περισσότερα όταν είναι έτοιμο!

Για να πετύχουμε το στόχο αυτό, απ’ όταν κυκλοφόρησε το The Last of Us Part II μείναμε απασχολημένοι μεγαλώνοντας την ομάδα ανάπτυξης και αυτή τη στιγμή έχουμε πληθώρα από ανοιχτές θέσεις που σχετίζονται με το multiplayer project. Επομένως, αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε πληροί τις προϋποθέσεις για οτιδήποτε βλέπετε στη σελίδα μας, υποβάλετε αίτηση!