Ο Tom Hardy έρχεται στο Fortnite για χάρη του Venom

Ένας ακόμη αστέρας του Hollywood στον battle royale τίτλο
25 Σεπτεμβρίου 2021 11:00
Ο Tom Hardy έρχεται στο Fortnite για χάρη του Venom

Η Epic Games συνεχίζει τις συνεργασίες και έτσι ένας ακόμη πασίγνωστος ηθοποιός έρχεται στο Fortnite. Ο λόγος γίνεται αυτή τη φορά για τον Tom Hardy, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει παίξει σε ταινίες όπως τα Inception, The Dark Knight Rises και Mad Max: Fury Road.

Βέβαια, ο Hardy έρχεται Fortnite ως Eddie Brock/Venom, με στόχο να προωθήσει την επερχόμενη ταινία του Venom: Let There Be Carnage που καταφθάνει σύντομα. Συγκεκριμένα, η συνέχεια της περιπέτειας αναμένεται να καταφθάσει στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 14 Οκτωβρίου.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του νέου αυτού skin είναι πως έρχεται και με το Venom Unleashed Emote, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να μεταμορφωθούν ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα, αυτά δεν είναι τα μόνα σχετικά αντικείμενα που έχουν προστεθεί στο παιχνίδι, αφού τα πανίσχυρα Venom και Carnage symbiotes μπορούν να βρεθούν και σε αγώνες ως Mythical items.

Για την ιστορία, κατά καιρούς  έχουμε δει πολλούς αστέρες του Hollywood να παρελαύνουν από το Fortnite. Ο Keanu Reeves ήταν ένας από τους πρώτους για χάρη του John Wick: Chapter 3 – Parabellum, πρόσφατα ο Ryan Reynolds έφτασε στον battle royale τίτλο για να προωθήσει τη νέα του ταινία Free Guy, ενώ δε γινόταν να λείπει ο Will Smith.