Activision: "Όχι, δεν ετοιμάζουμε remaster του Call of Duty: Modern Warfare 3"

Η εταιρία διαψεύδει τις φήμες
09 Αυγούστου 2021 09:20
Activision: "Όχι, δεν ετοιμάζουμε remaster του Call of Duty: Modern Warfare 3"

Το Call of Duty είναι πιο μεγάλο από ποτέ. Η Activision έχει τρία κεντρικά κεφάλαια στο franchise που ασχολείται τα τελευταία χρόνια που αποτελούνται από τα Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Mobile, καθώς και τα κεντρικά κεφάλαια της σειράς, με το πιο πρόσφατο να είναι το Black Ops Cold War. Ωστόσο, η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο στούντιο για να ασχοληθεί σε ένα 2ο mobile παιχνίδι.

Τώρα, η Activision έρχεται στο προσκήνιο ξανά για να εξαλείψει κάποιες φήμες των τελευταίων μηνών, που αυτές αφορούν την remaster-remake έκδοση του Call of Duty: Modern Warfare 3. Όπως γνωστοποίησε η εταιρία, όχι, δεν δουλεύει σε κάποια αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς τίτλου αυτόν τον καιρό.

Η remaster campaign ή multiplayer έκδοση του Modern Warfare 3 δεν υφίσταται. Όλες αυτές οι αναφορές που έχουν βγει κατά καιρούς είναι λανθασμένες.

Το Modern Warfare 3 κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου του 2011 σε Xbox 360, PS3, Wii και PC με ομάδα ανάπτυξης την Infinity Ward και μέχρι σήμερα θεωρείται από τα πιο πετυχημένα κεφάλαια της σειράς.

Ποιο είναι όμως το επόμενο κεφάλαιο της σειράς; Σίγουρα θα μάθουμε το φθινόπωρο όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Πάντως, ακούγεται ότι το έχει αναλάβει η Sledgehammer Games και ότι θα λαμβάνει χώρα στο World War II.