Το χειριστήριο του Xbox μπορεί να αλλάξει λόγω του DualSense του PS5

O Phil Spencer δηλώνει fan του νέου χειριστηρίου της Sony
14 Ιουλίου 2021 19:43
Το χειριστήριο του Xbox μπορεί να αλλάξει λόγω του DualSense του PS5

Το DualSense του PS5 βελτίωσε επαναστατικά τον τρόπο που παίζουν τα παιχνίδια οι κάτοχοι της νέας κονσόλας της Sony, λόγω των νέων χαρακτηριστικών, όπως είναι το haptic feedback και τα adaptive triggers. Αυτό φαίνεται πως άρεσε και στο αφεντικό του Xbox, τον Phil Spencer, ο οποίος μέσα από νέες δηλώσεις αναφέρθηκε με θαυμασμό για το χειριστήριο της Sony.

Όπως γνωστοποίησε ο Spencer, σύμφωνα με το VGC, το DualSense μπορεί να ανοίξει το δρόμο και να εμπνεύσει τη Microsoft για τα επόμενα περιφερειακά των Xbox Series X|S.

Πλέον σκεφτόμαστε διαφορετικά είδη συσκευών που μπορούν να φέρουν περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερα μέρη. Υπάρχουν πιθανώς αλλαγές που θα πρέπει να κάνουμε στο δικό μας χειριστήριο. Νομίζω ότι η Sony έκανε πολύ καλή δουλειά με το DualSense και εξετάζουμε κάποια πράγματα που θα πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Spencer σχολίασε την καινοτομία του DualSense, όπως ανέφερε πέρυσι κατά τη διάρκεια του launch των Xbox Series X|S, η ομάδα του Xbox παρακολουθεί νέες τεχνολογίες που θα μπορούσε να εμπνεύσει τους developers, αλλά και τους παίκτες.