ΕΠΙΣΗΜΟ: 4 αποκλειστικά του Xbox έρχονται στο PS5 - Δεν αλλάζει η γενική πολιτική για την ώρα

Μένει αποκλειστικό το Starfield
15 Φεβρουαρίου 2024 22:52
ΕΠΙΣΗΜΟ: 4 αποκλειστικά του Xbox έρχονται στο PS5 - Δεν αλλάζει η γενική πολιτική για την ώρα

Όπως είχε υποσχεθεί, η Microsoft μόλις άνοιξε και επίσημα τα χαρτιά της για το μέλλον του Xbox, ξεκαθαρίζοντας πως η γενική της πολιτική για τα αποκλειστικά παιχνίδια δεν πρόκειται να αλλάξει για την ώρα. Παράλληλα, ο αμερικανικός κολοσσός επιβεβαίωσε τις φήμες, αποκαλύπτοντας πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν multi-platform. 

Κατά τη διάρκεια του βίντεο podcast, ο επικεφαλής του Microsoft Gaming, Phil Spencer, δεν επιβεβαίωσε ποια είναι τα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Τόνισε όμως πως για την ώρα αυτά θα είναι τα μόνα τέσσερα παιχνίδια που θα κάνουν τη μετάβαση, καθώς η εταιρία πραγματοποιεί δοκιμές για επιχειρηματικούς λόγους.  

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Verge, τα τέσσερα παιχνίδια που θα έρθουν στα PS5 και Switch είναι τα Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves και Grounded.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Phil Spencer ξεκαθάρισε πως για την ώρα το Starfield και το Indiana Jones θα παραμείνουν αποκλειστικότητες του Xbox. Παράλληλα, τόνισε πως στόχος της εταιρίας είναι να μεγαλώσει το Xbox και έτσι θέλει να εκμεταλλευτεί το κοινό των άλλων κονσολών για να μεγαλώσει τα franchises της.