Xbox: Έχουμε ημερομηνία για την κρίσιμη ανακοίνωση – Τι θα γίνει με τα παιχνίδια του στο PS5;

Αναμονή μερικές ημέρες ακόμη
12 Φεβρουαρίου 2024 20:17
Xbox: Έχουμε ημερομηνία για την κρίσιμη ανακοίνωση – Τι θα γίνει με τα παιχνίδια του στο PS5;

Έπειτα από μια ταραχώδη εβδομάδα, γεμάτη φήμες, εικασίες και διαρροές, η Microsoft ανακοίνωσε μόλις, επίσημα, πότε θα μάθουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον του Xbox και γενικότερα ποια είναι τα σχέδιά της για το gaming.

Συγκεκριμένα, η εταιρία αναμένεται να βάλει τέλος στις φήμες περί νέας multi-platform προσέγγισης, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή αν τα παιχνίδια της θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και σε άλλες κονσόλες, όπως το PS5 και Nintendo Switch, και αν ναι, πότε θα συμβεί αυτό και σε ποια κλίμακα.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα από το επίσημο Xbox Podcast, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου του 2024, στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Το σόου θα αναρτηθεί τόσο στο YouTube όσο και όλες τις υπόλοιπες streaming πλατφόρμες που υπάρχουν για podcasts.

Στο podcast αυτό, ο Phil Spencer, επικεφαλής του Microsoft Gaming τμήματος, το οποίο περιλαμβάνει πλέον το Xbox, την Bethesda, την Activision, την Blizzard και την King, θα αποκαλύψει τι μπρούμε να περιμένουμε στο μέλλον από την εταιρία. Στη συζήτηση θα συμμετέχει η Sarah Bond, η οποία πρόσφατα ανέλαβε ως Πρόεδρος του Xbox, καθώς και ο Matt Booty, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του gaming περιεχομένου και των στούντιο του Xbox και της Bethesda.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.