Xbox: Σήμερα ανακοινώνεται το μέλλον του - Ώρα Ελλάδος και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Προ των πυλών το νέο Xbox Podcast
15 Φεβρουαρίου 2024 15:14
Xbox: Σήμερα ανακοινώνεται το μέλλον του - Ώρα Ελλάδος και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Η στιγμή έφτασε. Έπειτα από μερικές χαοτικές ημέρες γεμάτες φήμες, εικασίες και διαρροές, η Microsoft αναμένεται σήμερα να αποκαλύψει επίσημα τι επιφυλάσσει το μέλλον του Xbox και γενικότερα ποια είναι τα σχέδιά της για το gaming. 

Συγκεκριμένα, η εταιρία αναμένεται να βάλει τέλος στις φήμες περί νέας multi-platform προσέγγισης, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή αν τα παιχνίδια της θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και σε άλλες κονσόλες, όπως το PS5 και Nintendo Switch, και αν ναι, πότε θα συμβεί αυτό και σε ποια κλίμακα. 

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα από το επίσημο Xbox Podcast. Στο επεισόδιο αυτό, ο Phil Spencer, επικεφαλής του Microsoft Gaming τμήματος, το οποίο περιλαμβάνει πλέον το Xbox, την Bethesda, την Activision, την Blizzard και την King, θα αποκαλύψει τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον από την εταιρία. Στη συζήτηση θα συμμετέχει η Sarah Bond, η οποία πρόσφατα ανέλαβε ως Πρόεδρος του Xbox, καθώς και ο Matt Booty, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του gaming περιεχομένου και των στούντιο του Xbox και της Bethesda. 

Πότε θα δημοσιευτεί το νέο podcast του Xbox; 

Το νέο επίσημο Xbox Podcast έχει δρομολογηθεί για απόψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, η μετάδοση θα ξεκινήσει σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου του 2024, στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). 

Που μπορώ να δω το νέο podcast του Xbox; 

Το επεισόδιο θα αναρτηθεί στο YouTube, αλλά μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από όλες τις podcast streaming πλατφόρμες, όπως το Spotify.