Δείτε ζωντανά το σόου της Ubisoft για την E3 2021

Ξεκινά και επίσημα η έκθεση
12 Ιουνίου 2021 17:16
Δείτε ζωντανά το σόου της Ubisoft για την E3 2021

Μπορεί το Summer Game Fest 2021 να έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα, ωστόσο η E3 2021 αρχίζει και επίσημα από σήμερα με τη συνέντευξη Τύπου της Ubisoft να είναι η μεγάλη ατραξιόν της ημέρας.

Συγκεκριμένα, η γαλλική publishing εταιρία για άλλη μια χρονιά δεν απουσιάζει και θα πραγματοποιήσει ένα ψηφιακό σόου στο πλαίσιο της Ubisoft Forward σειράς. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου στις 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε δωρεάν μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες, η Ubisoft σκοπεύει να παρουσιάσει εκ νέου το ολοκαίνουργιο co-op κεφάλαιο της σειράς Rainbow Six, το Tom Clancy's Rainbow Six Extraction. Πέρα απ’ αυτό, η γαλλική publishing εταιρία υπόσχεται να μας δείξει περισσότερα πλάνα από το άκρως αναμενόμενο Far Cry 6, τον extreme sports τίτλο της Riders Republic, καθώς και ενημερώσεις για παιχνίδια όπως τα Assassin’s Creed Valhalla και Rainbow Six Siege. Φυσικά, από το σόου δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις, όπως το Mario + Rabbids: Sparks of Hope που ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας πρόωρα.

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου, της E3 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.


Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της E3 2021 πατώντας εδώ.