E3 2021: Η Capcom θα έχει ειδική παρουσίαση με αυτά τα τέσσερα παιχνίδια

Επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρία
08 Ιουνίου 2021 19:42
E3 2021: Η Capcom θα έχει ειδική παρουσίαση με αυτά τα τέσσερα παιχνίδια

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων της φετινής E3 2021 είναι αρκετά φορτωμένο και σε αυτό συνεισφέρει και η Capcom που τα τελευταία χρόνια συνήθως δανειζόταν χρόνο από τις παρουσιάσεις κάποιου platform holder. Αντιθέτως, φέτος η ιαπωνική εταιρία θα πραγματοποιήσει το δικό της ‘Capcom Showcase’, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή μετά τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, το σόου έχει δρομολογηθεί για τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Ιουνίου στις 12:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Το event θα μεταδοθεί μέσα από τα επίσημα κανάλια της E3 2021 σε όλα τα social media και όπως έγινε γνωστό θα δούμε μεταξύ άλλων τα The Great Ace Attorney Chronicles, Monster Hunter Stories 2, Monster Hunter Rise και Resident Evil Village. Μια εικασία όσον αφορά το τελευταίο είναι πως θα δούμε κάποιο πακέτο επέκτασης, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και εκπλήξεις.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο που ανάρτησε η Capcom για να μας προσκαλέσει να παρακολουθήσουμε το σόου της.

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του εν λόγω σόου, της E3 2021, του Summer Game Fest 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.