Οι δημιουργοί του Concrete Genie ετοιμάζουν PS5 τίτλο μαζί με την Sony Pictures Animation

Και ψάχνουν προγραμματιστή γραφικών
04 Ιουνίου 2021 10:41
Οι δημιουργοί του Concrete Genie ετοιμάζουν PS5 τίτλο μαζί με την Sony Pictures Animation

Η PixelOpus, το στούντιο πίσω από το πρόσφατο Concrete Genie, αλλά και του Entwined, φαίνεται πως ανοίγει τους ορίζοντές της για το επόμενό της project που θα κυκλοφορήσει στο PS5. Έτσι, έγινε γνωστό ότι η ομάδα ανάπτυξης θα συνεργαστεί στενά με την Sony Pictures Animation, για να φέρει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στη next-gen κονσόλα της Sony.

Αυτό το νέο ήρθε απευθείας από το επίσημο site της εταιρίας, στο οποίο αναρτήθηκε μια θέση για “Principal Graphics Programmer”. Σε αυτή την αγγελία, το στούντιο ζητά έναν developer που θα μπορεί να βοηθήσει στο εν λόγω project, αναφέροντας:

Ζητάμε έναν κύριο προγραμματιστή γραφικών για να βοηθήσει στην διαδικασία ανάπτυξης, μέσω της συνεργασίας μας με τη Sony Pictures Animation. Αυτή η θέση ειδικεύεται στον προγραμματισμό που επικεντρώνεται στα γραφικά του PlayStation 5 με την Unreal Engine 5, αλλά με τη δική μας μικρή ομάδα οι ευθύνες θα είναι διαφορετικές.

Όπως όλα δείχνουν, η PixelOpus ετοιμάζει για άλλη μια φορά κάτι ιδιαίτερο και «πολύχρωμο» για το PS5, αυτή τη φορά με τη βοήθεια της Unreal Engine 5. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.