Πόσο πούλησε το Resident Evil Village; – Η Capcom αποκαλύπτει

Εξαιρετικό ντεμπούτο για το νέο κεφάλαιο
11 Μαΐου 2021 13:17
Πόσο πούλησε το Resident Evil Village; – Η Capcom αποκαλύπτει

Το Resident Evil Village κυκλοφόρησε στις 7 Μαΐου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC και Stadia και όπως σας ενημερώσαμε ήδη έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών της σειράς στο Steam.

Τελικά φαίνεται πως το νέο κεφάλαιο του horror franchise ξεκίνησε πράγματι με το δεξί, αφού όπως ανακοίνωσε η Capcom, το παιχνίδι έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα. Πρόκειται για τον συνδυασμό των retail αντιτύπων που έχουν φτάσει στα καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και των ψηφιακών πωλήσεων του παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες.

Συγκριτικά, στο ντεμπούτο του το Resident Evil 7: biohazard είχε πουλήσει 2.5 εκατομμύρια, πράγμα που σημαίνει πως το Village είχε ένα αρκετά πιο δυνατό ξεκίνημα. Μάλιστα, οι συνολικές πωλήσεις της Resident Evil σειράς πλέον έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

Σε περίπτωση που δεν έχετε αποφασίσει ακόμη αν θέλετε να αγοράσετε το παιχνίδι, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics δια χειρός Γιώργου Πρίτσκα πατώντας εδώ ή το live stream του Σάκη και του Αλέκου πατώντας εδώ.