Δε θα πιστέψετε πόσο ψηλή είναι τελικά η Lady Dimitrescu του Resident Evil Village

Η αγάπη του κόσμου για την “Tall Lady”…
02 Φεβρουαρίου 2021 13:48
Δε θα πιστέψετε πόσο ψηλή είναι τελικά η Lady Dimitrescu του Resident Evil Village

Το Resident Evil Village είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2021, με την Capcom να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία της νέας περιπέτειας του Ethan. Πριν μερικές ημέρες πήραμε μια ικανοποιητική γεύση από τον επερχόμενο τίτλο, με την ιαπωνική εταιρία να μας παρουσιάζει gameplay πλάνα για πρώτη φορά, ενώ μάθαμε και μερικά πράγματα για τις τρεις κυρίες του κάστρου, όπου λαμβάνει χώρα το όγδοο κεφάλαιο της σειράς.

Μάλιστα, οι μάγισσες αγαπήθηκαν πολύ γρήγορα από το κοινό, και ειδικά η “Tall Lady” που ακούει στο όνομα Lady Dimitrescu. Έτσι, μέσα από το Twitter του Resident Evil αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με την κεντρική villain του παιχνιδιού, όπως το ύψος της, μιας και υπήρχε αυτή η απορία από την πρώτη στιγμή που την είδαμε να τα βάζει με τον Ethan.

Ο art director του Village, ο Tomonori Takano, μέσα από επίσημη δήλωσή του γνωστοποίησε ότι η μεγάλη κυρία με το τεράστιο εμβληματικό καπέλο και τα τακούνια της φτάνει τα 2,9 μέτρα. Ναι, καλά διαβάσατε. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την σχετική δημοσίευση της Capcom που ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη που δείχνει ήδη για την χαρακτήρα.

Η Lady Dimitrescu μαζί με τις υπόλοιπες μάγισσες πρόκειται να κάνουν τη ζωή του Ethan πολύ δύσκολη, ειδικά όταν εκείνος πλησιάζει το Κάστρο τους και ναι, λύθηκε ακόμη μία απορία. Οι τρεις κυρίες είναι Vampires.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021.