ΦΗΜΗ: Έρχεται νέο Star Wars: Knights of the Old Republic αλλά όχι από την Bioware

Οι διαρροές που άναψαν φωτιές στην κοινότητα
26 Ιανουαρίου 2021 08:26
ΦΗΜΗ: Έρχεται νέο Star Wars: Knights of the Old Republic αλλά όχι από την Bioware

Η Bioware πολύ πριν τα Mass Effect και Dragon Age μάς είχε χαρίσει μεταξύ άλλων και το θρυλικό RPG παιχνίδι, Star Wars: Knights of the Old Republic, πίσω στο 2003. Το “Kotor” εν συντομία, ήταν βασισμένο στα αρχικά κόμικς του franchise και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με τους λάτρεις του σύμπαντος του George Lucas να περιμένουν με ανυπομονησία το sequel. Λίγο καιρό μετά και συγκεκριμένα το 2004, η Obsidian Entertainment αναλαμβάνει το 2ο κεφάλαιο και έκτοτε η σειρά έχει μείνει «στον πάγο».

Τώρα, σύμφωνα με το VGC, ένα ακόμη κεφάλαιο στη διάσημη σειρά βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη από ένα διαφορετικό στούντιο που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο Star Wars insider, Bespin Bulletin και o Nate Najda, γνωστός στο Twitter ως Shinobi602. Όπως μεταφέρουν, λοιπόν, αυτό το παιχνίδι δε φτιάχνεται από την EA ή την Bioware, αν και ο Najda φάνηκε να λέει ότι δεν είναι κάποια γνωστή ομάδα ανάπτυξης.

Η EA τα τελευταία χρόνια είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα του franchise, ενώ πρόσφατα η Disney αναγέννησε την Lucasfilm Games, η οποία είναι πλέον το νέο σπίτι των Star Wars παιχνιδιών και όχι μόνο, με την Ubisoft να έχει και εκείνη πλέον ένα Star Wars παιχνίδι υπό ανάπτυξη.

Tags: