Νέο βίντεο μάς ετοιμάζει για τα next-gen παιχνίδια της Unreal Engine

Μια ματιά στους τίτλους που έρχονται
05 Ιανουαρίου 2021 09:52
Νέο βίντεο μάς ετοιμάζει για τα next-gen παιχνίδια της Unreal Engine

Η Epic Games αποφάσισε να υποδεχθεί το νέο έτος με ένα βίντεο αφιερωμένο στα next-gen παιχνίδια που κάνουν χρήση της Unreal Engine. Σε αυτό βλέπουμε κυρίως επερχόμενες μεγάλες κυκλοφορίες, όπως το Senua's Saga: Hellblade II, το Ark II, το Hogwarts Legacy, το Kena: Bridge of Spirits, αλλά και πολλά ακόμη παιχνίδια. Είναι σίγουρα μια καλή υπενθύμιση για τα διάφορα next-gen παιχνίδια που περιμένουμε.

Μάλιστα, η ανάρτηση που συνόδευσε το βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της μηχανής γραφικών, επισημαίνει ξανά μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες. Αναλυτικότερα, η Unreal Engine υποστηρίζει ήδη το PlayStation 5 και τα Xbox Series X | S και η εταιρία συνεργάζεται στενά με τους κατασκευαστές των κονσολών και μια πληθώρα από developers και publishers, για να τους βοηθήσει με την ανάπτυξη next-gen παιχνιδιών που κάνουν χρήση της Unreal Engine.

Στον ορίζοντα, ωστόσο, βρίσκεται και η Unreal Engine 5 που θα κυκλοφορήσει σε preview στις αρχές του 2021, με την πλήρης κυκλοφορία της να αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος. Το σημαντικότερο που επισημάνει η Epic βέβαια είναι πως η Unreal Engine είναι σχεδιασμένη για forwards compatibility και έτσι next-gen projects που έχουν ξεκινήσει με την Unreal Engine 4, μπορούν να κάνουν τη μετάβαση εύκολα στην Unreal Engine 5.

Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.