Το The Signal είναι ένα ολοκαίνουργιο survival παιχνίδι που φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σε PC και κονσόλες
17 Αυγούστου 2023 00:31
Το The Signal είναι ένα ολοκαίνουργιο survival παιχνίδι που φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Goose Byte ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο survival παιχνίδι που ονομάζεται The Signal και θέλει να γίνει το επόμενο μεγάλο “hit” στην κατηγορία. Ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την Unreal Engine 5 και είναι ένα sci-fi πολλών παικτών σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο.

Το παιχνίδι είναι σε τρίτο πρόσωπο και εστιάζει στην δημιουργικότητα των παικτών, αλλά και στην βία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα ανάπτυξης. Το The Signal λαμβάνει χώρα σε έναν εξωγήινο πλανήτη με biomes και πολλούς γρίφους, ενώ υποστηρίζει multiplayer με έως και 16 παίκτες με dedicated servers. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα έρθει μόνο σε PS5 και Xbox Series X|S ή και σε Xbox One και PlayStation 4.

Το στούντιο δήλωσε ότι θα πρέπει να περιμένετε αρκετή εξερεύνηση, να δημιουργήσετε κατασκευές και φυσικά να επιζήσετε αναζητώντας παράλληλα το νέο σας σπίτι. Για να επιβιώσετε, όμως, θα χρειαστεί να βρείτε εξοπλισμό που θα σας βοηθήσει στην αποστολή σας και να λύσετε κάποιους γρίφους και πολλές προκλήσεις για να τα βγάλετε πέρα.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τον κόσμο που χτίζουμε στο The Signal. Θέλουμε να πάρουμε τους παίκτες σε ένα ταξίδι, καθώς θα βγουν σε αυτόν τον αχαρτογράφητο πλανήτη, αντιμετωπίζοντας ένα περιβάλλον που είναι τόσο μυστηριώδες όσο και όμορφο.

Δείτε το πρώτο trailer του The Signal παρακάτω. Προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.