Το Supernormal είναι ένα ολοκαίνουργιο horror παιχνίδι που θέλει να μοιράσει αβέρτα jumpscares!

Έχει φτιαχτεί με την Unreal Engine 5 για ρεαλιστικά γραφικά
01 Δεκεμβρίου 2023 00:57
Το Supernormal είναι ένα ολοκαίνουργιο horror παιχνίδι που θέλει να μοιράσει αβέρτα jumpscares!

Το Supernormal επιτέλους αποκαλύπτεται και δείχνει ένα από τα πιο ανατριχιαστικά horror παιχνίδια που είδαμε τελευταία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με έντονο άρωμα από το θρυλικό P.T. και φτιάχνεται τα τελευταία δύο χρόνια από έναν και μόνο developer, με την Unreal Engine 5 για ρεαλιστικά γραφικά.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Supernormal είναι το πνευματικό αδερφάκι του γνωστού horror Allison Road, με τον ίδιο τον δημιουργό του, Chris Kesler, να το υποστηρίζει.

Ο developer από την Hitori de Productions περιγράφει το Supernormal ως ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου που διαδραματίζεται σε ένα φαινομενικά συνηθισμένο διαμέρισμα που κρύβει σκοτεινά μυστικά και συνέχισε λέγοντας:

Τα τελευταία δύο χρόνια, είχα την τιμή να αναπτύξω τον πνευματικό διάδοχο του Allison Road, με την ευλογία του αρχικού δημιουργού του. Αυτό ήταν ένα solo ταξίδι για μένα και μου αρέσει να το σκέφτομαι ως το Allison Road σε Reimagined μορφή. Έχω βάλει την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό το project και ελπίζω πραγματικά να το απολαύσετε.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει:

Παίξτε ως ντετέκτιβ ονόματι Wyatt, που έχει αναλάβει να ξετυλίξει την ανησυχητική εξαφάνιση της κόρης του Masato Sakamoto. Ψάξτε για στοιχεία και αποκαλύψτε την αλήθεια.

Το Supernormal θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 8 Ιανουαρίου του 2024. Παρακολουθήστε το trailer του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.