Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα νέο multiplayer horror παιχνίδι στο PC

Για τους λάτρεις των jumpscares kαι των μυστηρίων
15 Μαρτίου 2024 21:32
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα νέο multiplayer horror παιχνίδι στο PC

Μια προσφορά τρέχει τις τελευταίες ώρες με ένα ολοκαίνουργιο multiplayer παιχνίδι τρόμου που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο λόγος για το Deceit 2 ένα multiplayer horror παιχνίδι το οποίοι οι δημιουργοί του, World Makers, αποφάσισαν να το κάνουν free-to-play στο PC ενόψει της κυκλοφορίας του PS5 και Xbox Series X|S στις 3 Απριλίου. 

Στο Deceit 2 το gameplay του θυμίζει το γνωστό παιχνίδι που παίζουμε με τις παρέες και το ξέρετε ως "Μια Νύχτα στο Παλέρμο" καθώς αναλαμβάνετε να λύσετε ένα μυστήριο σε κάθε γύρο και ανάλογα με τον χαρακτήρα που θα διαλέξετε να πρέπει να παίξετε και τον ανάλογο ρόλο. Έτσι, μπορείτε να είστε ο Terror και να σπείρετε τον τρόμο, να το παίξετε ντετέκτιβ ως Innocent ή να σκορπίσετε χάος ως Cursed. Το ποιον θα εμπιστευθείτε για να δραπετεύσετε είναι στο δικό σας χέρι! 

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και να κρατήσετε για πάντα στη συλλογή σας το Deceit 2 είναι να έχετε έναν λογαριασμό στο Steam και ένα PC που να μπορεί να το τρέξει. 

Κατεβάστε το Deceit 2 πατώντας εδώ