Κατεβάστε τώρα δωρεάν ένα shooter που θυμίζει Atomic Heart και Bioshock για το PC σας

Και ένα ακόμη παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα από τo Epic Games Store
25 Απριλίου 2024 18:08
Κατεβάστε τώρα δωρεάν ένα shooter που θυμίζει Atomic Heart και Bioshock για το PC σας

Διαθέσιμες έγιναν από σήμερα οι δύο νέες προσφορές του Epic Games Store που καλύπτουν πολλά γούστα και αξίζει να κατεβάσετε τουλάχιστον το ένα από αυτά. 

Από σήμερα λοιπόν μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο PC σας δύο παιχνίδια από το ψηφιακό κατάστημα της Epic Games και συγκεκριμένα το Industria που αν σας άρεσαν τα Bioshock και Atomic Heart, αξίζει να το παίξετε και το Lisa: The Definitive Edition

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Industria, το είχαμε παίξει και εμείς ως Unboxholics σε livestream στο Twitch και μας είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Έχει αναπτυχθεί από την Bleakmill και πρόκειται για ένα FPS που μεταφέρει τον παίκτη σε ένα εναλλακτικής πραγματικότητας Ανατολικό Βερολίνο, λίγο πριν το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Ο κεντρικός σκοπός του πρωταγωνιστή είναι να βρει έναν συνάδελφό του που έχει χαθεί, αλλά η ιστορία παίρνει μια παράξενη και μυστηριώδη τροπή.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το Lisa: The Definitive Edition της Dingaling Productions, το οποίο είχε αγαπηθεί από τους παίκτες και έλαβε θετικότατες κριτικές. Πρόκειται για ένα indie σκοτεινό RPG με μαύρο χιούμορ και ιστορία που θέλει να σας εντυπωσιάσει.

Τα παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα στον κατάλογο των Free Games της Epic Games και θα μπορείτε να τα κατεβάσετε για πάντα στη συλλογή σας μέχρι τις 2 Μαΐου στις 17:59.


Κατεβάστε το INDUSTRIA πατώντας εδώ. 

Κατεβάστε το Lisa: The Definitive Edition πατώντας εδώ