Κατεβάστε εντελώς δωρεάν στο PC το νεότερο παιχνίδι των δημιουργών του αριστουργηματικού Journey

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα πανέμορφο και ήρεμο MMO
12 Απριλίου 2024 18:32
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν στο PC το νεότερο παιχνίδι των δημιουργών του αριστουργηματικού Journey

Η thatgamecompany έκανε ένα ακόμη βήμα στην διάδοση του Sky: Children of the Light, το οποίο κυκλοφορεί από το 2019 σε διάφορες πλατφόρμες, πλην του Xbox. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του ήταν στο PS4 πριν από δύο χρόνια και έκτοτε είχε ανακοινωθεί και περιμέναμε την PC έκδοσή του στο Steam. 

Πλέον το νεότερο και πανέμορφο παιχνίδι των δημιουργών του αριστουργηματικού Journey ξεκινάει το...ταξίδι του και στο PC μέσω Steam, καθώς όντας ένα free-to-play παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα εντελώς δωρεάν, μέσα από το παρακάτω σύνδεσμο. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ανοικτού κόσμου MMO adventure παιχνίδι γεμάτο με puzzles τα οποία θα ανακαλύψετε παρέα με τους συνταξιδιώτες σας. 

Το Sky επιτρέπει στους παίκτες να περιηγηθούν ελεύθερα και να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεμάτο παράξενα και μυθικά βασίλεια και ωθεί τους παίκτες να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μοιράζοντας δώρα και νέες ικανότητες ώστε να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο, αλλά παράλληλα μαγικό ταξίδι. Το παιχνίδι υποστηρίζει κανονικά το cross-play, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε παρέα με άλλους παίκτες, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Για την ιστορία, το Sky: Children of the Light κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις iOS συσκευές τον Ιούλιο του 2019, ενώ τον Απρίλιο του 2020 έγινε διαθέσιμο για τα Android. Τον Ιούνιο του 2021 διατέθηκε για το Nintendo Switch και τον Δεκέμβριο του 2022 για το PS4. 

Επίσης μπορείτε, για μερικές ακόμη μέρες, να προμηθευτείτε με μόλις €2 το Journey, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. 


Κατεβάστε το Sky: Children of the Light πατώντας εδώ