Κατεβάστε τώρα δωρεάν το εθιστικό Ghostrunner για το PC

Προλάβετε τη νέα εβδομαδιαία προσφορά του Epic Games Store
11 Απριλίου 2024 18:00
Κατεβάστε τώρα δωρεάν το εθιστικό Ghostrunner για το PC

Ελπίζουμε να προλάβατε να κατεβάσετε τα Thief (2014) και The Outer Worlds τα οποία ήταν τα δώρα της περασμένης εβδομάδας για το Epic Games Store γιατί πλέον η προσφορά ανανεώθηκε. 

Έτσι το νέο δωρεάν παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα πήρε τη θέση του και είναι το εθιστικό, πανέμορφο αλλά και ζόρικο, Ghostrunner. Πρόκειται για ένα hardcore first-person slasher με αστραπιαία δράση, το οποίο τοποθετείται σε ένα ζοφερό cyberpunk περιβάλλον. Το παιχνίδι σάς καλεί μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός να σκαρφαλώσετε στο τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητας το Dharma Tower και να έρθετε αντιμέτωποι με τον Keymaster παίρνοντας την εκδίκησή σας.

Ο τίτλος υπόσχεται μια μοναδική single-player εμπειρία, με one-hit one-kill μηχανισμούς που κάνουν τη κάθε μάχη αδυσώπητη και αστραπιαία. Θα μπορείτε να κατεβάσετε από σήμερα και μέχρι τις 18 Απριλίου στις 18:00 η ώρα Ελλάδος το Ghostrunner εντελώς δωρεάν και να το κρατήσετε για πάντα στην ψηφιακή συλλογή σας στο Epic Games Store. 

Στο review του ο Θέμης Μπολτσής είχε αναφέρει για το Ghostrunner τα εξής:

Το Ghostrunner δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους. Είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Το διέπει μια gaming φιλοσοφία που είναι ριζωμένη στα Arcades της δεκαετίας του ’90 και του ’00, με την επανάληψη, το trial & error και την αλάνθαστη εκτέλεση της κάθε κίνησης να βρίσκεται στον πυρήνα του. Οι gameplay μηχανισμοί του έχουν λάβει τέτοια προσοχή που αγγίζουν την τελειότητα και έτσι όταν μπεις στο κλίμα του, πραγματικά νιώθεις ότι είσαι ένας ταλαντούχος, επιδέξιος Ninja που μπορεί με το σπαθί του και το παρκούρ του να κάνει τα αδύνατα δυνατά. Υπάρχουν κάποιες σχεδιαστικές ατέλειες στα περιβάλλοντα και στους εχθρούς, ενώ θα ήθελα και λίγο ακόμη περιεχόμενο, αλλά αν είστε λάτρεις της κατηγορίας ή θέλετε ένα τεστ αντοχής και ικανοτήτων, θεωρώ πως είναι must.

Κατεβάστε το Ghostrunner εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ