Κατεβάστε δωρεάν δύο διασκεδαστικά παιχνίδια για το PC σας!

Τα νέα παιχνίδια της εβδομάδας
18 Απριλίου 2024 18:08
Κατεβάστε δωρεάν δύο διασκεδαστικά παιχνίδια για το PC σας!

Η Epic Games μόλις ανανέωσε την κατηγορία “Free Games” του Epic Games Store και σας κάνει δώρο δύο παιχνίδια! Αναλυτικότερα, από σήμερα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δύο indies χωρίς κάποιο χρηματικό ποσό, τα οποία θα παραμείνουν στη συλλογή σας για πάντα.

Το πρώτο παιχνίδι της κατηγορίας είναι το The Big Con της Mighty Yell και της Skybound Games και πρόκειται για ένα single player με ιδιαίτερο εικαστικό. Σε αυτό το παιχνίδι καλείστε να ταξιδέψετε και να διασχίσετέ την Αμερική στα ‘90s ως μία έφηβη απατεώνισσα σε μία περιπέτεια που είναι γεμάτη εγκλήματα. Η περιγραφή αναφέρει: Παίξτε ως  Ali, μια περίεργη και σαρκαστική μαθήτρια γυμνασίου που εγκαταλείπει την μπάντα της για να ταξιδέψει και να σώσει το οικογενειακό της video store.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Town of Salem 2 της BlankMediaGames και πρόκειται για ένα πιο casual party παιχνίδι που θα μπορείτε να παίξετε και με τους φίλους σας είτε μέσα από το ίντερνετ, είτε σε co-op. Μεταξύ άλλων η περίληψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής: “Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής. Ζήστε την παράνοια, γευτείτε τον θρίαμβο και αντιμετωπίστε τον φόνο σε κάθε σας κίνηση!”.

Κατεβάστε το The Big Con πατώντας εδώ.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Town of Salem 2 από εδώ.

Ο δύο δωρεάν τίτλοι θα βρίσκονται στην κατηγορία Free Games μέχρι τις 25 Απριλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.