Τελευταία ευκαιρία να κατεβάσετε δωρεάν τα Thief και The Outer Worlds

Λιγότερο από 24 ώρες για να λήξει η προσφορά του Epic Games Store
10 Απριλίου 2024 19:13
Τελευταία ευκαιρία να κατεβάσετε δωρεάν τα Thief και The Outer Worlds

Τελευταία ευκαιρία για να αποκτήσετε την προσφορά της εβδομάδας από το Epic Games Store και να κατεβάσετε δύο πολύ αξιόλογα παιχνίδια για την PC συλλογή σας. Ο λόγος για το Thief (2014) και το The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition για τα οποία έχετε περιθώριο λιγότερο από 24 ώρες για να τα αποκτήσετε στη συλλογή σας με ένα απλό κλικ για πάντα. 

Συγκεκριμένα, η προσφορά για τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια λήγει αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου στις 16:59 ώρα Ελλάδος. Tο The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, είναι η πλήρης έκδοση του του first person RPG επιστημονικής φαντασίας της Obsidian Entertainment. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει δύο DLC expansion, τα "Peril on Gordon" και "Murder on Eridanos", ενώ παράλληλα προσφέρει αναβαθμισμένα γραφικά. Η αρχική τιμή του παιχνιδιού ήταν στα 59.99 ευρώ, αλλά μπορεί να γίνει δικό σας τώρα χωρίς κάποιο κόστος.

Το άλλο παιχνίδι είναι τo remake του Thief, του γνωστού stealth sim τίτλου της Eidos Montreal που κυκλοφόρησε το 2014 και κοστίζει €19.99 στο Epic Games Store.

Κατεβάστε το Thief εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ.


Στις 17:00 η ώρα αύριο θα ανανεωθεί το ράφι με τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store και θα αντικατασταθεί από το επόμενο παιχνίδι που θα χαρίσει και δεν πρέπει να το χάσετε