Κυκλοφόρησε το νέο Alone in the Dark – Πλατφόρμες και τελικό trailer

Σε ποιες κονσόλες κυκλοφορεί το παιχνίδι της THQ Nordic;
20 Μαρτίου 2024 21:09
Κυκλοφόρησε το νέο Alone in the Dark – Πλατφόρμες και τελικό trailer

Η THQ Nordic κυκλοφόρησε το τελικό trailer από το νέο Alone in the Dark, το ολοκαίνουργιο survival horror παιχνίδι από την πασίγνωστη σειρά που ξεκίνησε το 1992.

Το τελικό trailer διαρκεί περίπου 2 λεπτά και θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από τη βάναυση περιπέτεια των  κεντρικών ηρώων Edward Carnby και Emily Hartwood.

Σε ποιες πλατφόρμες κυκλοφορεί; Ο νέος τίτλος είναι από σήμερα διαθέσιμος στο PC, στο PlayStation 5, αλλά και στα Xbox Series X|S. Ναι, δυστυχώς, όσοι έχουν στην κατοχή τους Xbox One και PlayStation 4, δε θα έχουν τη δυνατότητα να το παίξουν, καθώς μιλάμε για μία “next-gen” εμπειρία.

Πόσο κοστίζει το Alone in the Dark; Το νέο παιχνίδι του franchise θα το βρείτε στο PC, στο PlayStation Store, αλλά και στο ψηφιακό κατάστημα του Xbox στα 59.99 ευρώ. Βέβαια, για όσους θέλουν, υπάρχει και η Digital Deluxe Edition που προσφέρει το βασικό παιχνίδι, το Alone in the Dark Prologue, καθώς και τα Derceto 1992 Costume Pack, Vintage Horror Filters και Director's Commentary Mode στην τιμή των 69.99 ευρώ.

Εμείς παίξαμε το Alone in the Dark και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας. Ο υπογραφών, είπε μεταξύ άλλων στο κείμενό του τα εξής:

ο Alone in the Dark επιστρέφει μετά από χρόνια στο σήμερα με ένα remake του θρυλικού τίτλου του 1992, προσφέροντας μια gothic αισθητική που πολλοί θα αγαπήσουν. Ωστόσο, παρά την ενδιαφέρουσα ιστορία και τα εντυπωσιακά περιβάλλοντά του, ο τίτλος έχει αρκετές αδυναμίες και δεν κάνει πολλά βήματα μπροστά. Πολλές φορές ένιωθα πως έπαιζα παιχνίδι των PS1-PS2. Ο βασικός κορμός του, το gameplay, είναι αδύναμο. Έχει λιγοστούς εχθρούς και bosses, ανύπαρκτο παραδοσιακό inventory και αδιάφορους χαρακτήρες. Τα γραφικά δεν εντυπωσιάζουν, ενώ συνάντησα και κάποια εκνευρίστηκα τεχνικά λάθη. Γενικά θεωρώ πως χρειαζόταν να λάβει μία ακόμη μικρή καθυστέρηση, έτσι ώστε η ομάδα να έχει περισσότερο χρόνο για να γυαλίσει το πόνημά της καλύτερα, διότι υπήρχε πάθος πίσω από το project. Δυστυχώς, όμως, δηλώνω κάπως απογοητευμένος από το συνολικό αποτέλεσμα και θα το πρότεινα μόνο σε κάποια μείωση τιμής, διότι θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις για να επενδύσετε τα χρήματά σας.

Το Alone in the Dark κυκλοφορεί από σήμερα σε PC, Xbox Series X|S και PlayStation 5. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.