Cursed Bet: Δοκιμάστε αυτό το φρικιαστικό bodycam horror παιχνίδι! (BINTEO)

Υπάρχει ήδη το demo ενώ κυκλοφόρησε και ένα gameplay trailer
07 Απριλίου 2024 20:16
Cursed Bet: Δοκιμάστε αυτό το φρικιαστικό bodycam horror παιχνίδι! (BINTEO)

Η ομάδα ανάπτυξης με το όνομα Lightworker Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο gameplay trailer από το Cursed Bet. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο “Bodycam horror” παιχνίδι που δείχνει αρκετά τρομακτικό στα νέα πλάνα του, ενώ μπορείτε ήδη να το δοκιμάσετε στο Steam.

Πιο συγκεκριμένα, το στούντιο έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα demo για το παιχνίδι και μπορείτε να το βρείτε και να το κατεβάσετε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Steam, πατώντας εδώ.

Στο Cursed beta αναλαμβάνετε το ρόλο του Davin. Ο Davin επισκέπτεται ένα εγκαταλελειμμένο νηπιαγωγείο όπου ο θρύλος λέει ότι συνέβησαν εκεί κάποια φρικτά γεγονότα. Πιο συγκεκριμένα, ο θρύλος αυτός λέει ότι υπήρχε κάποτε μία κούκλα που καταράστηκε το νηπιαγωγείο με αποτέλεσμα να προκαλέσει χάος και έπειτα το κλείσιμο του σχολείου.

Οι φήμες, ωστόσο, λένε ότι αυτή η καταραμένη κούκλα βρίσκεται στο σχολείο και όσοι προσπαθήσουν να μπουν για να το εξερευνήσουν τους συμβαίνουν διάφορα φρικιαστικά πράγματα. Ο Davin δεν πιστεύει καθόλου σε αυτόν τον θρύλο και παίρνει μαζί του μια κάμερα, έτσι ώστε να αποδείξει στους φίλους του, αλλά και σε όλους τους άλλους ότι κάνουν λάθος.

Αυτό, λοιπόν, είναι το δεύτερο παιχνίδι της Lightworker Games μετά την κυκλοφορία του Sanri, ενός επίσης τρομακτικού game που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023.

Το Cursed Bet δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το παιχνίδι μέσα από το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.

Tags: