Alone in the Dark: Νέα χορταστική ματιά στον survival horror τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από μία μεγάλη καθυστερήσει, θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα
01 Μαρτίου 2024 14:38
Alone in the Dark: Νέα χορταστική ματιά στον survival horror τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η THQ Nordic έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer από το Alone in the Dark, το οποίο θα κυκλοφορήσει -μετά από μία μεγάλη καθυστέρηση που είχε- μέσα στον Μάρτιο. 

Ο survival horror τίτλος, που λειτουργεί ως reboot-remake του αρχικού παιχνιδιού, θα γίνει διαθέσιμος στις 20 Μαρτίου για κονσόλες και PC και υπόσχεται μια μοναδική σκοτεινή εμπειρία με την Jodie Comer ως Emily Hartwood και τον David Harbour ως  Edward Carnby. 

Στο νέο trailer θα δείτε τους δύο πρωταγωνιστές να μιλούν για το παιχνίδι, ενώ παράλληλα θα πάρετε μια ακόμη χορταστική γεύση από το gameplay και την ατμόσφαιρά του. 

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το νέο Alone in the Dark είναι ένα reboot του ομώνυμου τίτλου του 1992, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πρωτοπόρους του είδους του survival horror. Θα ακολουθεί τον Edward Carnby, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ και την Emily Hartwood, μια δημοσιογράφο, καθώς εξερευνούν ένα στοιχειωμένο αρχοντικό που ονομάζεται Derceto Manor και αποκαλύπτουν τα σκοτεινά του μυστικά. 

Το reboot θα έχει σύγχρονα γραφικά και gameplay, με νέα ιστορία, αλλά θα αποτίσει συγχρόνως και φόρο τιμής στην αρχική τριλογία. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν ως Edward ή Emily, για να βιώσουν διαφορετικές προοπτικές και αλληλεπιδράσεις ανάλογα. Το παιχνίδι θα διαθέτει γρίφους, combat και πολλαπλά τέλη. 

Το Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 20 Μαρτίου. Οι προπαραγγελίες του παιχνιδιού έχουν ήδη ξεκινήσει και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το ολοκαίνουργιο trailer.