Η ομάδα του The Callisto Protocol ετοιμάζει νέο παιχνίδι με την Unreal Engine 5

Άνοιξε νέες θέσεις εργασίας
26 Ιανουαρίου 2024 15:16
Η ομάδα του The Callisto Protocol ετοιμάζει νέο παιχνίδι με την Unreal Engine 5

Η Striking Distance Studios, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το The Callisto Protocol, εργάζεται αυτόν τον καιρό σε ένα ολοκαίνουργιο project. Αυτό έγινε γνωστό μέσα από μία αγγελία της εταιρίας, η οποία ψάχνει νέα άτομα για να δουλέψουν πάνω σε ένα μη ανακοινωθέν παιχνίδι.

Την αγγελία για τις θέσεις εργασίας την εντόπισε ένα χρήστης του X ονόματι MauroNL, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία λέγοντας παράλληλα ότι η Striking Distance Studios ψάχνει εννέα developers. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά με αυτό το project και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 μηχανή γραφικών.

Ο εν λόγω χρήστης του X είπε στη δημοσίευσή του τα εξής: "Η Striking Distance Studios προσλαμβάνει για έναν ολοκαίνουργιο Unreal Engine 5 τίτλο. Έχει εννέα διαθέσιμες θέσεις εργασίας συμπεριλαμβανομένου ενός lead animator “για να δημιουργήσει τις πιο δυναμικές και ελκυστικές εμπειρίες”.

Αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που έγιναν γνωστές για το στούντιο, το οποίο πέρασε διάφορες δυσκολίες πέρυσι όταν το The Callisto Protocol μιας και δεν τα πήγε τόσο καλά εμπορικά. Αν ετοιμάζει το sequel ή κάτι εντελώς διαφορετικό και καινούργιο, θα το μάθουμε στο μέλλον.

Μέχρι τότε, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.