Μιλώντας στο Famitsu, ο θρυλικός δημιουργός της Nintendo, Shigeru Miyamoto, υπερασπίστηκε την εταιρία και τα remakes που φέρνει κατά καιρούς στις Nintendo Switch κονσόλες. Φαίνεται πως ο δημιουργός στάθηκε περισσότερο στο νέο Star Fox που είδαμε τον περασμένο μήνα, αλλά και στο remake του The Legend of Zelda: Ocarina of Time που θα καταφθάσει μέσα στη χρονιά.
Όπως είπε, τα remakes των κλασσικών παιχνιδιών της εταιρίας μπορούν να λειτουργήσουν ως αφετηρία για «μελλοντικά παιχνίδια», καθώς οι fans ζητούν εδώ και καιρό κάτι νέο από franchises όπως το Zelda και το Star Fox.
Απατώντας στον ισχυρισμό ότι η Nintendo κυκλοφορεί πάρα πολλά remakes και νέες εκδόσεις παλιών παιχνιδιών, ο Miyamoto είπε ότι αυτά είναι η βάση για κάτι καινούργιο στο μέλλον.
Συγκεκριμένα είπε τα εξής:
Ναι, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλά remakes. Ωστόσο, μέσα σε πέντε χρόνια, πολλοί άνθρωποι μεγαλώνουν και σταματούν να παίζουν παιχνίδια. Οι νέοι του σήμερα δεν είχαν την δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πριν από δέκα χρόνια, οπότε το να τα επαναφέρουμε ως remakes και πιο σύγχρονα είναι ένας καλός τρόπος να καλύψουμε αυτή τη ζήτηση.
Το να γνωρίσει κάποιος τα αυθεντικά παιχνίδια οδηγεί επίσης και σε μελλοντικά sequels. Γι’ αυτό και τον τελευταίο καιρό ακολουθούμε ενεργά αυτή τη στρατηγική.
Μέσα στα remakes που είδαμε πρόσφατα από την Nintendo είναι το Star Fox, το Mario vs. Donkey Kong, το Paper Mario: The Thousand-Year Door, το Super Mario RPG, το The Legend of Zelda: Link's Awakening κ.α. Πλέον, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν και το The Legend of Zelda: Ocarina of Time, που είναι ουσιαστικά το δεύτερο remake του θρυλικού παιχνιδιού, μετά την έκδοση του Nintendo 3DS.
Must Read
ΦΗΜΗ: Έρχεται το Nintendo Switch 2 OLED
Έρχεται νέα έκδοση του Nintendo Switch 2 με μπαταρία που θα μπορεί να αλλάζει ο χρήστης
Έσκασε το πρώτο trailer του THE ONE PIECE στο Netflix