SPINE: Το Unreal Engine 5 παιχνίδι που μοιάζει πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό!

Με απίστευτη κινηματογραφική δράση
01 Δεκεμβρίου 2023 23:36
SPINE: Το Unreal Engine 5 παιχνίδι που μοιάζει πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό!

Πριν μερικές ώρες, η ομάδα ανάπτυξης Nekki έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay trailer του SPINE, το οποίο κατάφερε να γίνει viral στα social media αφού μοιάζει πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το εν λόγω trailer δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show: Most Wanted και πραγματικά ρίχνει σαγόνια με τα γραφικά του και με την απίστευτα ομαλή δράση του, αφού τα animations και οι αλληλεπιδράσεις με τους εχθρούς μοιάζουν σα να είναι στημένες. Το trailer περιλαμβάνει μάλιστα μια ένδειξη πως απαρτίζεται από in-game πλάνα και cutscenes, αλλά τα περισσότερα σχόλια στο YouTube είναι στο στυλ: «I can only believe that this is gameplay if it is an interactive movie».

Όπως και να ‘χει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, το SPINE είναι μια κινηματογραφική εμπειρία δράσης που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί, με γραφικά αιχμής που χρησιμοποιούν την Unreal Engine 5. Η επίσημη περιγραφή του έχει ως εξής:

Απολαύστε κινηματογραφική δράση όπως ποτέ άλλοτε με το SPINE, ένα fast-paced παιχνίδι δράσης από τη Nekki. Βυθιστείτε σε έναν ζωντανό, κινηματογραφικό και γεμάτο δράση cyberpunk κόσμο στο κοντινό μέλλον, όπου μια επαναστάτρια καλλιτέχνιδα, η Redline, και το ευαίσθητο πολεμικό εμφύτευμά της, το Spine, αμφισβητούν το αυταρχικό καθεστώς τεχνητής νοημοσύνης της Tensor Corporation, ενώ μαθαίνουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Συμμετέχετε σε άκρως κινηματογραφικά gunfights που έχουν σκηνοθετηθεί από πραγματικούς ειδικούς κινηματογραφικών ταινιών, ξαναζήστε τις αγαπημένες σας επικές σκηνές δράσης και δημιουργήστε τις δικές σας.

Το SPINE αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Η ημερομηνία κυκλοφορία του παραμένει άγνωστη. Όπως και να ‘χει όμως, μπορείτε να δείτε το άκρως εντυπωσιακό του trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.