Το Spider-Man: Miles Morales είναι ο καλύτερος σε πωλήσεις launch τίτλος του PS5  

Πρωτιά στα UK Charts για το Black Ops Cold War

Το Spider-Man: Miles Morales είναι ο καλύτερος σε πωλήσεις launch τίτλος του PS5

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, την launch εβδομάδα του, το Call of Duty: Black Ops Cold War έχασε την πρωτιά των UK Charts, με το Assassin's Creed Valhalla να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Ο τίτλος δεν τα είχε πάει τόσο καλά στην retail αγορά, αλλά είχε σαρώσει στα ψηφιακά καταστήματα. Τώρα, το shooter της Activision έρχεται να πάρει το αίμα του πίσω, διεκδικώντας την πρωτιά των UK Charts με πτώση μόλις 27% στις retail πωλήσεις του από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Στη δεύτερη θέση των UK Charts αυτής της εβδομάδας, τα οποίο λαμβάνουν υπόψη μόνο τις retail πωλήσεις, συναντάμε το FIFA 21. Ο ποδοσφαιρικός τίτλος είδε αύξηση 121% στις πωλήσεις του, χάρη στις Black Friday προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει. Στην τρίτη θέση συναντάμε το Spider-Man: Miles Morales. Πρόκειται για τον εμπορικότερο launch τίτλο του PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρόλο που οι πωλήσεις του δεν συγκρίνονται με το Spider-Man του 2018, όντας 57% λιγότερες.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα δεδομένα του GFK η κατάταξη των launch τίτλων του PS5 με βάση τις πωλήσεις τους διαμορφώνεται ως εξής:

 1. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
 2. Call of Duty: Black Ops Cold War
 3. Assassin's Creed Valhalla
 4. Demon's Souls
 5. Sackboy: A Big Adventure
 6. Watch Dogs: Legion
 7. Godfall
 8. Fortnite: The Last Laugh Bundle
 9. Dirt 5
 10. Mortal Kombat 11: Ultimate

Τέλος, παρακάτω θα βρείτε και το γενικό chart με τις εμπορικότερες retail κυκλοφορίες στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 21 Νοεμβρίου.

 1. Call of Duty: Black Ops Cold War
 2. FIFA 21
 3. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
 4. Assassin's Creed Valhalla
 5. Fornite: The Last Laugh Bundle
 6. Hyrule Warriors: Age of Calamity
 7. Watch Dogs: Legion
 8. Animal Crossing: New Horizons
 9. Mario Kart 8: Deluxe
 10. Minecraft (Switch)