Το Super Mario Bros Wonder ξεπέρασε το Spider-Man 2 στα UK Charts αυτή την εβδομάδα

Αντιστράφηκαν οι ρόλοι
30 Οκτωβρίου 2023 16:20
Το Super Mario Bros Wonder ξεπέρασε το Spider-Man 2 στα UK Charts αυτή την εβδομάδα

Μετά το ντεμπούτο του Marvel’s Spider-Man 2 στην πρώτη θέση των retail UK Charts την περασμένη εβδομάδα, με το Super Mario Bros. Wonder να ακολουθεί, οι ρόλοι αντιστράφηκαν αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα του GfK, ο superhero τίτλος του PlayStation δεν κατάφερε να παραμείνει στο θρόνο, με τις πωλήσεις του να πέφτουν κατά 69% σε εβδομαδιαία βάση. Το ποσοστό αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο για τις AAA κυκλοφορίες, αλλά το Wonder είδε μια πιο ήπια πτώση από εβδομάδα σε εβδομάδα, της τάξεως του 55%. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι δύο πρώτες θέσεις της δεκάδας άλλαξαν.

Φυσικά, και τα δύο παιχνίδια συγκαταλέγονται στις εμπορικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς, με το Spider-Man 2 να καταφέρνει το ένατο μεγαλύτερο launch για φέτος και το Mario το πέμπτο.

Συνεχίζοντας, η εβδομαδιαία λίστα είδε και δύο νέες προσθήκες, με το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 που έκανε το ντεμπούτο του στην τέταρτη θέση και το EA Sports UFC 5 στην έβδομη. Στις υπόλοιπες θέσεις των charts συναντάμε αρκετούς συνήθεις υπόπτους. Από την άλλη, πρόσφατες κυκλοφορίες όπως το Assassin's Creed Mirage και το Sonic Superstars έπεσαν στις θέσεις πέντε και δεκαπέντε αντίστοιχα.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 2023.

  1. Super Mario Bros Wonder
  2. Spider-Man 2
  3. EA Sports FC 24
  4. Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1
  5. Assassin's Creed Mirage
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. EA Sports UFC 5
  8. Hogwarts Legacy
  9. Nintendo Switch Sports
  10. Minecraft (Nintendo Switch)