Το Super Mario Wonder σαρώνει σε πωλήσεις για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα

Ξανά στην κορυφή των UK Charts
06 Νοεμβρίου 2023 16:16
Το Super Mario Wonder σαρώνει σε πωλήσεις για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα

Η τεράστια εμπορική επιτυχία του Super Mario Wonder συνεχίζεται, με το παιχνίδι να κατακτά για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα την κορυφή των retail UK Charts. Συγκεκριμένα, η εβδομάδα συνολικά ήταν κάπως ήσυχη, με τη μοναδική νέα κυκλοφορία που κατάφερε να μπει στο Top 10 να είναι το Robocop: Rogue City που κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Στην δεύτερη θέση των charts σκαρφάλωσε το EA Sports FC 24, με το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 να πέφτει πλέον στην τρίτη θέση. Όσον αφορά τις υπόλοιπες νέες retail κυκλοφορίες της εβδομάδας, είχαμε τα WarioWare: Move It, Star Ocean: The Second Story R και EA Sports WRC, τα οποία κατάφεραν να βρεθούν εντός του Top 20.

Συνεχίζοντας, το Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1 έπεσε από τη θέση 4 της προηγούμενης εβδομάδας στη θέση 30, μετά από πτώση 85% στις πωλήσεις του. Αντίστοιχα, και το Sonic Superstars κατρακύλησε επίσης προς τα κάτω στα charts. Ειδικότερα, τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το platformer της SEGA έπεσε από τη θέση 15 την προηγούμενη εβδομάδα στο στην θέση 26.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2023.

  1. Super Mario Bros Wonder
  2. EA Sports FC 24
  3. Spider-Man 2
  4. Robocop: Rogue City
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Hogwarts Legacy
  7. Nintendo Switch Sports
  8. Assassin's Creed Mirage
  9. Minecraft (Nintendo Switch)
  10. Animal Crossing: New Horizons