Σαρώνει σε πωλήσεις το Call of Duty: Modern Warfare III

Παρά τις βαθμολογίες και τα παράπονα
14 Νοεμβρίου 2023 21:09
Σαρώνει σε πωλήσεις το Call of Duty: Modern Warfare III

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το Call of Duty: Modern Warfare 3 έγραψε ιστορία ως το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στην 20 ετών ιστορία της σειράς, με την κοινότητα να κάνει review bombing στο Steam και στο Metacritic. Παρόλα αυτά, το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της shooting σειράς της Activision παραμένει απτόητο και σαρώνει σε πωλήσεις σε όλα τα...μέτωπα.

Ξεκινώντας με το Steam, το Modern Warfare III είναι το No.1 Best Seller, ως το παιχνίδι με τα μεγαλύτερα έσοδα στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο Microsoft Store των Xbox κονσολών, οπού το Cross-Gen Bundle, η Vault Edition και το Vault Edition Upgrade για την απλή έκδοση έχουν τις τρείς πρώτες θέσεις στα charts με τα κορυφαία επι-πληρωμή παιχνίδια.

Αφήνοντας τα ψηφιακά καταστήματα, το Call of Duty: Modern Warfare III τα πήγε περίφημα και στη retail αγορά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της GfK από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Call of Duty: Modern Warfare 3 ήταν το παιχνίδι που πούλησε τα περισσότερα φυσικά αντίτυπα στην εν λόγω αγορά για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 11 Νοεμβρίου.

Οι πωλήσεις του σε σχέση με το περσινό Call of Duty: Modern Warfare 2 ήταν κατά 25% μειωμένες στο retail, αλλά χωρίς να ξέρουμε τι συνέβη στο digital δε μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότερες retail πωλήσεις σημειώθηκαν στο PS5.

Για την ιστορία ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προηγούμενη εβδομάδα:

  1. Call of Duty: Modern Warfare 3
  2. EA Sports FC 24
  3. Super Mario Bros Wonder
  4. Spider-Man 2
  5. Football Manager 2024
  6. Nintendo Switch Sports
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Hogwarts Legacy
  9. Minecraft (Nintendo Switch)
  10. Assassin's Creed Mirage