Έρχονται συλλογές Wolfenstein, Prey, και Dishonored για τα Xbox Series X | S

Διέρρευσαν πριν την ώρα τους
07 Οκτωβρίου 2020 14:40
Έρχονται συλλογές Wolfenstein, Prey, και Dishonored για τα Xbox Series X | S

Άλλη μια μέρα, άλλη μια διαρροή από υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών. Αυτή τη φορά το αμερικανικό ESRB είναι ευθύνο για την πρόωρη αποκάλυψη των Wolfenstein Alt History Collection και Dishonored & Prey The Arkane Collection.

Αναλυτικότερα, τα δύο πακέτα έλαβαν ηλικιακή ταξινόμηση για το Xbox Series X και το Xbox Series S, επιβεβαιώνοντας τη μετάβαση των εν λόγω παιχνιδιών στην επόμενη γενιά. 

To Wolfenstein Alt History Collection φαίνεται πως θα περιλαμβάνει τους τέσσερις τίτλους που κυκλοφόρησε η MachineGames στην τρέχουσα γενιά, δηλαδή τα Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus και Wolfenstein: Youngblood.

Από την άλλη, το Dishonored & Prey The Arkane Collection αναμένεται να περιλαμβάνει τα Prey, Dishonored,  Dishonored 2 και Dishonored: Death of the Outsider.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πως θα είναι βελτιωμένοι οι τίτλοι για την επόμενη γενιά, ούτε υπάρχουν επίσημες τιμές και ημερομηνίες κυκλοφορίας, αφού η Bethesda δεν έχει προβεί ακόμη στην επίσημη αποκάλυψη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην σελίδα του ESRB, τα Xbox Series X | S είναι οι μοναδικές πλατφόρμες που αναγράφονται και δεν υπάρχουν πληροφορίες για αντίστοιχες PlayStation 5 εκδόσεις. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε επομένως -για την ώρα- αν η κυκλοφορία των προαναφερθέντων πακέτων είναι όντως προγραμματισμένη και για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony ή όχι. Εξάλλου το μέλλον των παιχνιδιών της Bethesda στο PS5 παραμένει αβέβαιο, αφού η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρίας έναντι 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων πριν μερικές ημέρες.