Ανακαλύψτε τα νέα Stasis subclasses του Destiny 2: Beyond Light

Τα οποία φέρουν πλήρως customisable skill tree
27 Αυγούστου 2020 21:24
Ανακαλύψτε τα νέα Stasis subclasses του Destiny 2: Beyond Light

Στο πλαίσιο του Opening Night Live της gamescom 2020, η Bungie έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του πολυαναμενόμενου expansion Beyond Light.

To Destiny 2: Beyond Light μάς παρουσιάζει μέσα από ένα καταιγιστικής δράσης trailer τα Stasis subclasses, τα οποία, όπως φαίνεται, συνδέονται με δυνάμεις που σχετίζονται με το darkness. Προς το παρόν, δεν είναι όλα ξεκάθαρα σχετικά με τα Stasis, ωστόσο, η Bungie έδωσε μια ολοκληρωμένη πρώτη ματιά στους Warlocks (Shadebinder), Titans (Behemoth) και Hunters (Revenants).

Οι Stasis αυτή τη φορά θα έχουν ένα πλήρως customisable skill tree σε σχέση με το παρελθόν. Το Beyond Light αφορά ένα ταξίδι σε έναν νέο προορισμό αναζητώντας μια σκοτεινή αυτοκρατορία και μυστικά που είναι στο χρόνο παγωμένα. Μυστικά που θα αποκαλύψουν μια δύναμη "πέρα από την κοινή κατανόηση".

Το Destiny 2: Beyond Light αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC, ενώ αργότερα θα έρθει και στα PS5, Xbox Series X. Δείτε το νέο trailer στον player που ακολουθεί.