Το UFC 4 στην πρώτη θέση των UK Charts

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία το Animal Crossing: New Horizons
18 Αυγούστου 2020 08:11
Το UFC 4 στην πρώτη θέση των UK Charts

Όπως έγινε γνωστό, το δημοφιλές fighting παιχνίδι, UFC 4 της EA, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στα UK Charts, όσον αφορά τις retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού και παρόλο που βρίσκεται στην κορυφή, σημείωσε 47% λιγότερες πωλήσεις σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του UFC 3, το οποίο κατέφθασε τον Φεβρουάριο του 2018.

Παρ’ όλ’ αυτά, τα εν λόγω δεδομένα αφορούν μόνο το σύνολο των retail αντιτύπων και δεν συμπεριλαμβάνονται οι ψηφιακές πωλήσεις, οπότε η συνολική εικόνα μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική. Από την άλλη, το Animal Crossing: New Horizons του Nintendo Switch, συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του και παρόλο που έπεσε από την κορυφή βρίσκεται ακόμη στην τριάδα και συγκεκριμένα στην 2η θέση.

Άλλος ένας τίτλος της υβριδικής κονσόλας της Nintendo έρχεται για να «κλείσει» την τριάδα και δεν είναι άλλος από το Mario Kart 8: Deluxe. Τέλος, στην 4η και 5η θέση βρίσκουμε τα Ghost of Tsushima και FIFA 20 αντίστοιχα.

Παρακάτω θα δείτε την αναλυτική δεκάδα:

  1. UFC 4
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Ghost of Tsushima
  5. FIFA 20
  6. Minecraft (Nintendo Switch)
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Paper Mario: The Origami King
  9. F1 2020
  10. Ring Fit Adventure