Το σόου του Xbox θα είναι μια ώρα μόνο παιχνίδια - Αντίστροφη μέτρηση με Master Chief

Η Microsoft διευκρινίζει τι να περιμένουμε
16 Ιουλίου 2020 20:41
Το σόου του Xbox θα είναι μια ώρα μόνο παιχνίδια - Αντίστροφη μέτρηση με Master Chief

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο Xbox σόου του Ιουλίου έχει ξεκινήσει και έτσι η Microsoft προέβη σε διευκρινίσεις για να προετοιμάσει το έδαφος. Συγκεκριμένα το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας Aaron Greenberg, υπεύθυνος του games marketing, μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν το σόου όπως η διάρκεια και το είδος του περιεχομένου που θα παρουσιαστεί.

Επίσημα, πλέον, γνωρίζουμε πώς το Xbox Games Showcase θα έχει διάρκεια περίπου μία ώρα. Το σόου θα εστιάζει αποκλειστικά στα παιχνίδια και δεν θα υπάρχει καμία επιχειρηματική ή hardware ανακοίνωση. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δούμε το νέο φθηνότερο Xbox Series S, το οποίο φημολογείται εδώ και πολύ καιρό ότι θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο. Επίσης, θα πρέπει να κάνουμε περισσότερη υπομονή για να δούμε αν αληθεύουν οι φήμες που θέλουν τη Microsoft να αγοράζει νέα στούντιο ή ακόμα και την μεγάλη publishing εταιρεία Warner Bros. Interactive Entertainment

Επιπλέον, γνωρίζουμε επίσημα πώς ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια που θα δούμε στο σόου θα είναι το Halo Infinite. Έτσι, λοιπόν, η Microsoft έδωσε τα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο twitter μερικά δευτερόλεπτα ολοκαίνουργιων πλάνων από το παιχνίδι, στα οποία βλέπουμε τη νέα στολή του Master Chief, με τον χαρακτηριστικό αριθμό του 117 σε πρώτο πλάνο.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Τέλος, διευκρινίστηκε πως η ζωντανή μετάδοση θα γίνει σε 1080p ανάλυση και 60 fps σε διάφορες πλατφόρμες και αμέσως μετά θα υπάρχει Video On Demand έκδοση σε 4Κ ανάλυση.

Φυσικά, στο Unboxholics.com μπορείτε να περιμένετε πλήρης κάλυψη του event και όλων των ανακοινώσεων που σκοπεύει να κάνει η ομάδα του Xbox.