Η Rockstar ετοιμάζει ένα νέο ΑΑΑ open-world VR παιχνίδι

Σε συνεργασία με την Video Games Deluxe
06 Ιουλίου 2020 13:04
Η Rockstar ετοιμάζει ένα νέο ΑΑΑ open-world VR παιχνίδι

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι το GTA V έρχεται στο PlayStation 5, καθώς και τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τον διάδοχό του, GTA VI, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια νέα είδηση που όπως πιθανολογείται, η Rockstar Games συνεργάζεται με την Video Games Deluxe για να φέρουν ένα νέο ΑΑΑ open-world VR παιχνίδι στα συστήματα νέας γενιάς.

Το νέο έγινε γνωστό μέσω μια αγγελίας εύρεσης προσωπικού, στην οποία το στούντιο ζητά προσωπικό. Tο Video Games Deluxe ιδρύθηκε από τον creative director, Brendan McNamara και πρώην μέλη της Team Bondi, οι οποίοι είχαν προηγουμένως δουλέψει πάνω στο L.A. Noire: The VR Case Files. Η ανάρτηση εκτός της ζήτησης προσωπικού, αναφέρει πως η ομάδα τελειώνοντας το εν λόγω παιχνίδι, ξεκίνησε την ανάπτυξη πάνω σε ένα νέο AAA open-world VR project, για λογαριασμό της Rockstar. Το 2020 όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι ο έβδομος χρόνος που εργάζεται στενά με την εταιρία, ενώ παράλληλα δήλωσε μεγάλο ενθουσιασμό γι' αυτό που ετοιμάζουν.

Όπως είναι προφανές δεν έγινε γνωστό τι είναι αυτό το project. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.