Νέο ορόσημο για τις πωλήσεις της Dark Souls σειράς - Σάρωσε το Dark Souls 3

Η FromSoftware ευχαριστεί τους παίκτες
19 Μαΐου 2020 10:09
Νέο ορόσημο για τις πωλήσεις της Dark Souls σειράς - Σάρωσε το Dark Souls 3

Το Demon's Souls κυκλοφόρησε πριν αρκετά χρόνια στο PS3 από την FromSoftware και παρόλο που οι πωλήσεις του δεν ήταν απίστευτα καλές, ήταν ο προάγγελος της σειράς Dark Souls. Το πρώτο Dark Souls κατέφθασε, λοιπόν, τον Σεπτέμβριο του 2011 και σήμαινε την αρχή ενός franchise που μέσα σε λίγα χρόνια θα αποκτήσει φανατικούς παίκτες. Η σειρά της FromSoftware είδε άλλα δύο sequels, με το Dark Souls 3 να βάζει την τελεία τον Μάρτιο του 2016.

Έκτοτε, η ομάδα ανάπτυξης έχει δουλέψει και σε άλλα projects, όπως το Bloodborne για το PlayStation 4 που μέχρι και σήμερα θεωρείται από τα πιο ποιοτικά παιχνίδια της γενιάς που διανύουμε. Η Bandai Namco που είναι ο publisher της Souls τριλογίας, ανακοίνωσε τώρα τις συνολικές πωλήσεις του franchise. Συγκεκριμένα, όλη η σειρά Dark Souls έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 27 εκατομμύρια αντίτυπα, με το Dark Souls 3 να είναι το πιο επιτυχημένο, αφού από μόνο του έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια τεμάχια. Αναμενόμενα, το νούμερο αυτό περιλαμβάνει τόσο τις φυσικές όσο και τις ψηφιακές πωλήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό συγκαταλέγονται και τα Dark Souls II: Scholar of the First Sin και Dark Souls: Remastered.

Δείτε το post από τον επίσημο λογαριασμό των Dark Souls στο Twitter:

Στο δικό της tweet, η FromSoftware ευχαρίστησε φυσικά τους fans, υπενθυμίζοντάς τους πως αυτή τη στιγμή εργάζεται στο νέο της RPG. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Elden Ring, το οποίο αποκαλύφθηκε πέρυσι στην E3 2019. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.