Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του «immersive» mode του Ghost Recon Breakpoint

Το οποίο φέρει αρκετές νέες προσθήκες
06 Μαρτίου 2020 15:31
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του «immersive» mode του Ghost Recon Breakpoint

Μπορεί να μην έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Ubisoft ανακοίνωσε την καθυστέρηση του μυστηριώδες νέου immersive mode του Ghost Recon Breakpoint, ωστόσο η εταιρία επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας επιτέλους την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας μέσω ενός νέου trailer.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια νέα ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, η Ubisoft επιδιώκει να φέρει πίσω την αυθεντική spec ops συνταγή τακτικής που οι fans του Ghost Recon επιθυμούσαν, γνωστή πλέον ως Ghost Experience.

Με την έλευση του update οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από τρία options. Το Regular, το Immersive και το Custom Experience. To Regular θα είναι η original εμπειρία, όπως την γνώριζαν οι παίκτες μέχρι τώρα. Το Immersive θα αφαιρεί το gear level προσφέροντας νέες επιλογές τακτικής και στο Custom οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν τις δικές του επιλογές, φέροντας το παιχνίδι στα μέτρα που τους ταιριάζουν.

Το Immersive Mode θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Μαρτίου για PS4, Xbox One και PC. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, καθώς στο trailer που ακολουθεί.