Το νέο βίντεο της 2ης σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare κάνει tease έναν παλιό γνώριμο

Καθώς και τον αγαπημένο χάρτη Rust
06 Φεβρουαρίου 2020 17:30
Το νέο βίντεο της 2ης σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare κάνει tease έναν παλιό γνώριμο

Μετά από εβδομάδες έντονων φημών και υποθέσεων, η Infinity Ward επιβεβαίωσε πως ο Ghost επιστρέφει ως Operator στην Season 2 του Call of Duty: Modern Warfare. Συγκεκριμένα, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μέσω του Twitter ένα teaser βίντεο, το οποίο δείχνει το νέο περιεχόμενο που θα έρθει.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, ο Ghost, ο οποίος είχε κάνει την εμφάνισή του το 2009 στο Call of Duty: Modern Warfare 2, θα είναι μια βελτιωμένη νέα έκδοση. Ωστόσο, η εν λόγω ενσάρκωσή του δεν θα συμβαδίζει με την canon ιστορία του αρχικού τίτλου, καθώς όπως είναι γνωστό η Infinity Ward έχει επιλέξει να επανεκκινήσει το timeline. Την εμφάνισή του όμως εκτός από τον δημοφιλή χαρακτήρα, θα κάνει όπως ανακάλυψε το CharlieINTEL και ο χάρτης Rust από το Modern Warfare 2, όντας ένας από τους πιο αγαπημένους ανάμεσα στην κοινότητα.  

Αν κι ακόμα δεν είναι γνωστό τι άλλο θα περιέχεται πλην αυτών των δυο, η Season 2 αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου. Οι φήμες ωστόσο λένε πως πρόκειται να έρθουν κι άλλοι γνωστοί χάρτες από τα παλιά Modern Warfare 1 και 3.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.