Wolfenstein Youngblood: Ευκολότερα πλέον τα boss fights με το νέο update

Μεταξύ άλλων βελτιώσεων
30 Αυγούστου 2019 13:00
Wolfenstein Youngblood: Ευκολότερα πλέον τα boss fights με το νέο update

Η Bethesda ανακοίνωσε το νέο update για το πρόσφατο spin-off co-op τίτλο της, Wolfenstein Youngblood, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δίδυμες κόρες του B.J. Blazkowicz. Το update έχει σκοπό να κάνει ευκολότερη τη ζωή των παικτών, μειώνοντας τη δυσκολία στις μάχες με τα bosses.

Τα boss fights πλέον δεν θα είναι τόσο δύσκολα όπως πριν. Αν οι παίκτες ξεμείνουν από shared lives, τότε θα προστίθενται αυτόματα 50% πυρομαχικά στα βασικά όπλα. Επίσης, checkpoints θα εμφανιστούν στις Tower missions, καθώς και στα Tower Guardian fights. Ωστόσο, τα checkpoints αυτά θα εμφανίζονται μόνο εφόσον έχουμε τελειώσει τις κυρίως αποστολές της εκάστοτε περιοχής.

Επιπλέον στις αλλαγές που φέρνει το patch περιλαμβάνεται η προσθήκη special όπλων σε συγκεκριμένες περιοχές, πιο τρωτούς Tower Gate Guardians, μεγαλύτερη ζημιά στην καραμπίνα, το auto pistol και στο SMG, εξαλείφοντας έτσι όπως υποστηρίζει το στούντιο την αίσθηση πως οι εχθροί απορροφούν τις σφαίρες σαν σφουγγάρια.

Το update είναι ήδη διαθέσιμο στο PC, ωστόσο παραμένει άγνωστο ακόμα πότε θα έρθει στις κονσόλες. Το Wolfenstein Youngblood κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, PC και Switch.