Star Citizen: Τα πάντα για το Squadron 42 με σχεδόν μία ώρα gameplay

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για το single-player του παιχνιδιού
24 Δεκεμβρίου 2017 16:22
Star Citizen: Τα πάντα για το Squadron 42 με σχεδόν μία ώρα gameplay

Κατά τη διάρκεια ενός ειδικού livestream για το Star Citizen, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Cloud Imperium Games, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας πλάνα πολλών ωρών που αφορούν μεταξύ άλλων και το single-player κομμάτι του παιχνιδιού, Squadron 42. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Chris Roberts, το script του τίτλου είναι 1600 με 1700 σελίδες. Στόχους τους είναι αφαιρέσουν τα όρια που χωρίζουν τα cinematics από το gameplay και να κάνουν τον κόσμο του παιχνιδιού να  μοιάζει πιστευτός και να έχει συνοχή. Το vertical slice που μπορείτε να δείτε παρακάτω περιλαμβάνει τουλάχιστον 100 μοναδικούς χαρακτήρες και παρουσιάζει πολλές από τις πτυχές του Squadron 42. Παρακάτω θα βρείτε επίσης και μια εκδοχή του βίντεο που έχει σχολιασμό από τους developers, όσο και το νέο επεισόδιο της σειράς Around The Verse, διάρκειας δύο ωρών.

Παράλληλα, μέσα από ένα newsletter η Cloud Imperium Games ανακοίνωσε πως η Alpha 3.0 του Star Citizen είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους backers. Το πιο δύσκολο κομμάτι της ανάπτυξης για την 3.0 έκδοση έχει ολοκληρωθεί και πλέον με τη βοήθεια των παικτών η ομάδα θα κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις και τροποποιήσεις.

Το Star Citizen οφείλει την ύπαρξή του στους 1,944,020 εγγεγραμμένους χρήστες που μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει $174,139,371 για την ανάπτυξή του.