Squadron 42: Το campaign του Star Citizen είναι σχεδόν έτοιμο και τα νέα gameplay πλάνα εντυπωσιάζουν!

Δείτε σχεδόν μισή ώρα ολόφρεσκου υλικού
23 Οκτωβρίου 2023 13:52
Squadron 42: Το campaign του Star Citizen είναι σχεδόν έτοιμο και τα νέα gameplay πλάνα εντυπωσιάζουν!

Μετά από πολλούς μήνες σιγής ιχθύος, η Cloud Imperium Games προέβη σε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με το Squadron 42, το φιλόδοξο story-based single-player campaign του Star Citizen. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια εκ νέου καθυστέρηση, αλλά για καλά νέα, αφού το στούντιο του Chris Roberts έκανε γνωστό πως το παιχνίδι είναι πλέον ‘feature-complete’.  

Αυτό σημαίνει πως όλο το περιεχόμενο, η ιστορία και τα gameplay χαρακτηριστικά είναι έτοιμα και έτσι η ανάπτυξη μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του polishing, πριν την τελική κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει πως η Cloud Imperium Games εστιάζει πλέον στο optimization του τεχνικού τομέα και στην βελτίωση όλων των πτυχών της gameplay εμπειρίας, με στόχο -όπως δηλώνει- να παραδώσει στους παίκτες μια άνευ προηγουμένου κινηματογραφική εμπειρία. 

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το Star Citizen είναι και επίσημα το δεύτερο πιο επιτυχημένο crowdfunding project όλων των εποχών, όχι μόνο όσον αφορά τα παιχνίδια, αλλά γενικότερα. Η χρηματοδότηση του τίτλου από το κοινό συνεχίζεται και πρόσφατα το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπέρασε τα 600 εκατομμύρια δολάρια! 

Στο campaign του θα εμφανιστούν και μερικοί πασίγνωστοι ηθοποιοί, αφού σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει ο Mark Hamill των Star Wars και η Gillian Anderson των The X-Files. Παράλληλα, η ομάδα έχει επιστρατεύσει και τον βραβευμένο με Όσκαρ Gary Oldman, γνωστό από το The Dark Knight και άλλες τρομερά επιτυχημένες ταινίες. 

Ακολουθεί το διάρκειας σχεδόν μισής ώρας gameplay βίντεο που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή τη σημαντική αυτή ανακοίνωση.