Παίξετε εντελώς δωρεάν το γιγαντιαίο παιχνίδι Star Citizen

Προσφορά για αρκετές ακόμη ημέρες
11 Φεβρουαρίου 2024 11:33
Παίξετε εντελώς δωρεάν το γιγαντιαίο παιχνίδι Star Citizen

Για μερικές ακόμη ημέρες, το Star Citizen, το εξαιρετικά φιλόδοξο διαστημικό παιχνίδι της Roberts Space Industries, είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για δοκιμή στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ένα νέο ‘free fly event’, το οποίο δίνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το σύμπαν του Star Citizen μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Η δοκιμαστική αυτή έκδοση θα προσφέρει πρόσβαση σε πέντε διαστημόπλοια, τα Consolidated Outland Nomad, Origin Jumpworks 100i, Origin Jumpworks 400i, RSI Scorpius και MISC Prospector.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται στο πλαίσιο των εορτασμών που οργάνωσε η Roberts Space Industries για το κινεζικό νέο έτος και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Περισσότερες πληροφορίες για τις προδιαγραφές των δωρεάν πλοίων, καθώς και για το πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, πατώντας εδώ.

Παρακάτω ακολουθεί και το προωθητικό βίντεο της εταιρίας που συνόδευσε την εν λόγω ανακοίνωση.

Για την ιστορία, το Star Citizen έκανε το ντεμπούτο του το 2012 στο Kickstarter, ως πνευματικός διάδοχος της αγαπημένης Wing Commander σειράς του Chris Roberts. Ο τίτλος σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα θα κυκλοφορούσε το 2014, αλλά περίπου δέκα χρόνια μετά την αρχική του αποκάλυψη βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και είναι άγνωστο το πότε θα δούμε την τελική του έκδοση. Αυτό έχει προκαλέσει αρκετές φορές εντάσεις στην κοινότητα, με πολλούς να αμφισβητούν αν το παιχνίδι πρόκειται πράγματι να κυκλοφορήσει ποτέ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Star Citizen είναι και επίσημα το δεύτερο πιο επιτυχημένο crowdfunding project όλων των εποχών, όχι μόνο όσον αφορά τα παιχνίδια, αλλά γενικότερα. Μόνο το EOS blockchain έχει καταφέρει να το ξεπεράσει, αφού έχει συγκεντρώσει από την κοινότητά του 4 δισεκατομμύρια δολάρια.