Το Star Citizen πουλάει πακέτο πλοίων για πάνω από 55 χιλιάδες ευρώ!

Νούμερα που ζαλίζουν...
05 Ιανουαρίου 2024 18:48
Το Star Citizen πουλάει πακέτο πλοίων για πάνω από 55 χιλιάδες ευρώ!

Αν νομίζατε πως τα πακέτα καρτών του FIFA Ultimate Team ή τα VC νομίσματα του NBA 2K24 το παρατραβάνε, ξανασκεφτείτε το, αφού το Star Citizen κάνει όλες αυτές τις monetization στρατηγικές να θυμίζουν μικροποσά.

Συγκεκριμένα, το φιλοδόξο διαστημικό παιχνίδι που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει κανονικά, ανακοίνωσε ένα νέο DLC πακέτο που κοστίζει 55,353 ευρώ και 60 λεπτά! Ναι, καλά διαβάσατε. Με αυτό το ποσό, το οποίο πολλοί δεν βγάζουν ετησίως, μπορείτε να κάνετε δικό σας το PACKAGE - LEGATUS 2953, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα διαστημόπλοια που υπάρχουν διαθέσιμα στο παιχνίδι. Από την άλλη, μπορείτε να αγοράσετε κάποιο πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήσετε και χρήματα στην άκρη. Η επιλογή είναι δική σας.

Η επίσημη περιγραφή του πακέτου τονίζει:

Αποτελούμενη από πάνω από 175 σκάφη από κάθε αξιόλογο κατασκευαστή, αυτή η τέλεια συλλογή, που περιλαμβάνει όλα τα πλοία που κυκλοφόρησαν και σχεδιάστηκαν μέχρι το 2953, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε διοικητή στόλου να δημιουργήσει μια διαρκή κληρονομιά, οδηγώντας την ανθρωπότητα προς ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το πακέτο περιλαμβάνει και το λεγόμενο ‘Karna Ascension Rifle’ που δεν είναι καν διαθέσιμο αυτό τη στιγμή, αλλά θα προστεθεί στο παιχνίδι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

Για την ιστορία, το Star Citizen πουλάει Legatus πακέτα από το 2018. Πάντα η κοινότητα εξέφραζε παράπονα γι’ αυτά και ειδικά για την τιμολόγησή τους, με το πρώτο να κοστίζει 27.000 δολάρια. Το κερασάκι στην τούρτα; Για να μπορεί κάποιος να αγοράσει τα χιλιάδων ευρώ πακέτα, πρώτα πρέπει να μπει στο Chairman's Club, το οποίο αφορά αποκλειστικά και μόνο όσους έχουν ήδη ξοδέψει πάνω από 1.000 δολάρια στο παιχνίδι!

Το Star Citizen έκανε το ντεμπούτο του το 2012 στο Kickstarter, ως πνευματικός διάδοχος της αγαπημένης Wing Commander σειράς του Chris Roberts. Ο τίτλος σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα θα κυκλοφορούσε το 2014, αλλά περίπου δέκα χρόνια μετά την αρχική του αποκάλυψη βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και είναι άγνωστο το πότε θα δούμε την τελική του έκδοση. Αυτό έχει προκαλέσει αρκετές φορές εντάσεις στην κοινότητα, με πολλούς να αμφισβητούν αν το παιχνίδι πρόκειται πράγματι να κυκλοφορήσει ποτέ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Star Citizen είναι και επίσημα το δεύτερο πιο επιτυχημένο crowdfunding project όλων των εποχών, όχι μόνο όσον αφορά τα παιχνίδια, αλλά γενικότερα. Μόνο το EOS blockchain έχει καταφέρει να το ξεπεράσει, αφού έχει συγκεντρώσει από την κοινότητά του 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Tags: