Destiny 2: Η Bungie υπερασπίζεται τα microtransactions

Και την απόφαση τα shaders να γίνουν consumable items
08 Σεπτεμβρίου 2017 12:40
Destiny 2: Η Bungie υπερασπίζεται τα microtransactions

Τα πυρά των fans και την οργή της κοινότητας έχει δεχθεί το Destiny 2 από τη στιγμή του λανσαρίσματος του για το γεγονός πως πραγματοποιήθηκαν σημαντικές αλλαγές στα shaders και τα κοσμητικά αντικείμενα. Στο πρώτο Destiny τα shaders, δηλαδή οι χρωματισμοί των στολών, μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν όσες φορές ήθελε ο παίκτης και έτσι έγινε ένα έθιμο ντυσίματος στην κοινότητα του. Πλέον, τα shaders αποτελούν consumable αντικείμενα και χρησιμοποιούνται μόνο μια φορά, δημιουργώντας το συμπέρασμα πως έτσι θα ενθαρρυνθούν οι παίκτες να ξοδέψουν πραγματικά λεφτά στα ειδικά loot boxes, τα λεγόμενα Bright Engrams, που κοστολογούνται από περίπου €2 -τόσο κοστίζει να αγοράσετε 200 silver- και περιέχουν από ένα shader. 

Κοινώς τα shaders έγιναν ένα ακόμη αντικείμενο για τα microtransactions του Destiny 2. 

Ο director του Destiny 2, Luke Smith, δεν το βλέπει έτσι και σε μια σωρεία tweets υπερασπίστηκε τη θέση της Bungie σε αυτή την απόφαση, λέγοντας εν ολίγοις πως τα shaders είναι ένα από τα καλούδια του endgame, όπου θα εμφανίζονται συχνότερα όταν φτάσετε το level cap:

Τα Shaders αποκτούνται μέσω του gameplay: leveling, chests, engrams, vendors. Αναμένουμε πως θα είστε γεμάτοι με shaders όσο συνεχίζετε να παίζετε. 

Τα Shaders γίνονται πλέον μια συνεχόμενη ανταμοιβή για όσους παίζουν. Το Customisation θα εμπνέει το gameplay. Κάθε πλανήτης έχει μια ξεχωριστή armour και shader rewards. 

Και συνέχισε προσθέτοντας:

Με το D2, θέλουμε δηλώσεις όπως 'θέλω να τρέξω το Raid, τα Trials ή να πάω πίσω στον Titan και να πάρω περισσότερα shaders', να είναι εφικτές.

Εσείς που παίζετε το Destiny 2 πως νιώθετε για τις αλλαγές πείτε μας στα σχόλια. Σύντομα θα διαβάσετε και την άποψη μας για το Destiny 2 οπότε μείνετε συντονισμένοι.