Η Amazon Game Studios ανακοίνωσε τα πρώτα τρία παιχνίδια της

Γνωρίστε τα Breakaway, Crucible και New World
02 Οκτωβρίου 2016 11:01
Η Amazon Game Studios ανακοίνωσε τα πρώτα τρία παιχνίδια της

Η Amazon εδώ και καιρό είναι γνωστό πως δραστηριοποιείται στον χώρο του game development, με τα Amazon Game Studios. Στη φετινή TwitchCon, η εταιρία παρευρέθηκε για να ανακοινώσει τους πρώτους τρεις τίτλους της, οι οποίοι είναι φτιαγμένοι με γνώμονα τους streamers και είναι τα Breakaway, Crucible και New World. Και οι τρεις τίτλοι αναμένονται για το PC χωρίς να έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για κανέναν τους. 

Το Breakaway είναι ένα MOBA ουσιαστικά αλλά η εταιρία το ονομάζει ως team-based brawler/ hero action 4v4 παιχνίδι, που ενσωματώνει πλήρως την πλατφόρμα του Twitch. Συγκεκριμένα, θα επιτρέπει στους streamers να αλληλεπιδρούν αμεσότερα με το κοινό τους μέσα από polls, game invites και με κάτι ακόμη, εντελώς καινούργιο. Ο λόγος για το Stream+ που είναι ένα είδος συναλλάγματος που κερδίζεται όσο παρακολουθείτε ή παίζετε το εκάστοτε παιχνίδι. Η Amazon δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το εάν θα μπορείς με αληθινά χρήματα να αγοράσεις Stream+ νομίσματα ή πόσο θα εμπλακεί ο παράγοντας του τζόγου. 

Το δεύτερο παιχνίδι ονομάζεται Crucible και είναι επίσης ένα 6v6 third person shooter με στοιχεία MOBA, το οποίο βάζει τους παίκτες σε ένα τύπου last man standing mode επιβίωσης σε έναν πλανήτη. Σημαντικό ρόλο παίζει η ενσωμάτωση του Twitch όμως καθώς στο Crucible μπορεί να μπει ένας 13ος παίκτης με τη δύναμη να ξεκινάει in-game events και να "στήνει" το παιχνίδι με τα γούστα του υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας, κάνοντας stream παράλληλα. Επίσης, ο τίτλος έχει ένα σύστημα προδοσίας (betrayals) όπου αν συμβαίνει αυτό θα σας αλλάζει ομάδα εν μέσω του αγώνα. 

Και τέλος, το New World είναι ένα open-ended, sandbox MMO παιχνίδι που εκτυλίσσεται σε μια φανταστική εκδοσή της αποικιακής Αμερικής του 17ου αιώνα. Για τον συγκεκριμένο τίτλο δεν δόθηκαν πολλές πληροφορίες, όμως η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει πως θα μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους παίκτες και να χτίσετε μεγαλειώδης πολιτισμούς ή φυσικά να το κάνετε και μόνοι σας. Λέγεται επίσης ότι ο κόσμος του New World μεταμορφώνεται όσο περνάνε οι εποχές, ο καιρός και η ώρα.