Throne and Liberty: Αυτό είναι το next-gen MMO RPG από την Amazon Games

Είχε ανακοινωθεί από το 2011
23 Φεβρουαρίου 2023 19:16
Throne and Liberty: Αυτό είναι το next-gen MMO RPG από την Amazon Games

Η Amazon συνεχίζει να επενδύει στην gaming βιομηχανία και μόλις αποκάλυψε ότι θα είναι ο publisher στο επερχόμενο MMO RPG, Throne and Liberty. Πρόκειται για έναν τίτλο που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια, αφού είχε ανακοινωθεί από την NCSoft το 2011, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η Amazon Games θα αναλάβει να λανσάρει το παιχνίδι στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία και θα γίνει διαθέσιμο για το PC, καθώς και για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από την Amazon Games:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την NCSoft για να φέρουμε το MMO online RPG, Throne and Liberty στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία.

Με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το Throne and Liberty θα προσφέρει ένα ικανοποιητικό σύστημα μάχης, έναν τεράστιο κόσμο για να εξερευνήσετε, real-time weather σύστημα, ενώ οι χαρακτήρες θα μπορούν να κάνουν shape-shift και να μεταμορφώνονται σε ζώα. Αυτό θα τους επιτρέπει να εξερευνήσουν τους ουρανούς, αλλά και το βυθό.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Throne and Liberty δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.